Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как се премахват петната от свещи върху килима?

17 Дек 2015, 14:45

Krum написа:Нали знаете онзи виц:
"Мамо, мамо, елхата гори!
- Не се казва гори, а свети!
Добре, да знаеш, че светят и завесите!"
:lol: :lol: :lol:

:rolling: Сигурно от романтика е започнало това нещо, няма от какво друго да е ;)

17 Дек 2015, 16:12

То винаги започва от това, но... да, важно е как приключва. :lol:

17 Дек 2015, 17:28

mimeto90 написа:То винаги започва от това, но... да, важно е как приключва. :lol:

като гледам как сте почнали тука, май се свършва с обаждане на 112 и в отделението по изгаряния в болницата :lol: :lol: :lol:

17 Дек 2015, 17:38

miron написа:
mimeto90 написа:То винаги започва от това, но... да, важно е как приключва. :lol:

като гледам как сте почнали тука, май се свършва с обаждане на 112 и в отделението по изгаряния в болницата :lol: :lol: :lol:

Затова пише на всички свещи да не се оставят без наблюдение, ама нали българите сме много важни, може да си изгорим и като факли, де, не пречи! :idea:

07 Яну 2016, 15:20

MerryPop написа:
miron написа:

Затова пише на всички свещи да не се оставят без наблюдение, ама нали българите сме много важни, може да си изгорим и като факли, де, не пречи! :idea:

Боже, как живееш толкова сериозна за всяко нещо, ужас направо :shock:

13 Яну 2016, 10:46

У нас малкия изсипа една свещ по целия килим, сега си имаме една прекрасна мазна диря, пробвах с ютията без голям успех, но горе долу се почисти, надявам се да могат да го изперат.

13 Яну 2016, 13:08

Pipilota написа:У нас малкия изсипа една свещ по целия килим, сега си имаме една прекрасна мазна диря, пробвах с ютията без голям успех, но горе долу се почисти, надявам се да могат да го изперат.

Ахх, гадноо, не стана ли с ютията? Аз винаги съм се чудила, нали казват слага се едно парцалче и се глади, все пак защо да остава полепено по парцалчето, а не по килима, и той е плат някакъв, даже и с повече влакна. :roll:

10 Мар 2016, 16:15

Според мен все ще остане някаква мазнина от парафина.

29 Авг 2016, 14:42

Аз чакам да засъхне и изчоплям каквото мога :mrgreen: или "подстригвам" килима.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2