Споделете историята на истинската си любов!!!

Споделете всичко, което ви вълнува – любопитни факти, мнения или размишления. Общи приказки по общи теми.

Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Ное 2014, 14:37

Ако има нещо по-хубаво от историите, които създаваме сега, то това е историята на голямата ни истинска любов! :)
Сещате се, къде се срещнахте, как, кой кого заговори и как се стигна до това :oops:

first-love.jpg
first-love.jpg (14.44 KiB) Прегледано 772 пъти

Мисля, че всеки пази на много специално място този спомен, така че смятам, че е време да го изкараме на яве и да си признаем каква е историята на любовта ни. Да пролеем някоя сълза на спомените ни, пък и да споделим усмивки заедно в името на истинската любов.. :idea:
А аз малко по-късно ще споделя моята история на Моята Любов.... :P :P :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот Nightmare » 28 Ное 2014, 15:03

Моята любов, някак си беше почти неизбежна. :D Семействата ни живееха къща до къща, врата до врата.
В един момент станаха много добри приятели, всяка вечер ту в едната, ту в другата къща, станахме едно голямо семейство, :) съответно ние с мъжа ми като най-младите се пръждосвахме, извеждаше ме на разходки или на вечеря на по-тихо място от голямото и шумно семейство, онова време беше прекрасно!
Докато се усетим вече бяхме гаджета, а неговите и моите родители стягаха сватба. В онова време нещата се случваха някак естествено, сватбата не беше кой знае какво неочаквано събитие :) Щастлива съм, все пак, че така се развиха обстоятелствата, може би ако не беше така, в момента щях да съм самотна майка :|
Nightmare
 
Мнения: 494
Регистриран на: 11 Ное 2013, 15:00

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот Mon_ton » 28 Ное 2014, 15:19

Оо, много интересна тема!
С моят вече съпруг се срещнахме случайно в едно заведение преди много години! Дойде и започна да ме сваля, по-скоро да ми говори разни пияни глупости, които и аз на моята пияна глава, къде разбрах - къде не, не знам. И всичко свърши до там, докато не се оказа супер случайно, че там където започнах нова работа след месец не цъфна той като представител на друга фирма и по стечение на обстоятелствата трябваше да работим заедно. Беше ни много конфузно в началото, като се има предвид, че сме се опознавали с език в гърлото най-напред и вонящи на алкохол и цигари и вечно се подсмихвахме като се видехме. После вече нещата се случиха от само себе си сякаш, уж се държахме професионално, докато не окъсняхме в офиса му, докато работим по проекта си. Тогава директно преминахме от буржоазията към бурната любов и макар и като лека жена да ме спечели, вече 6 години сме двойка, а от 1 сме женени! Та така.... малко като на филм! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот niya_mazova » 28 Ное 2014, 15:26

Като става въпрос за големи любови винаги се сещам за последното гадже преди мъжа ми, който даже не ми е и мъж :D
Винаги си мислих, че тези неща изскачат изневиделица и точно така стана с онова бившо гадже.

Поне три години преди да се запознаем официално се бяхме срещали по разни места, а когато се запознахме дори не можахме да се разпознаем. :mrgreen: На първата ни среща беше дошъл специално заради мен, понеже ни свърза общ познат и след месец телефонни разговори се решихме и двамата, той да дойде. Тогава живееше на 300 километра от мен, но не пропускахме седмица без да се видим. Сега се сещам, че може би и заради това ни се е виждала толкова голяма нашата любов! :mrgreen:
Няма да разказвам продължението, тъй като това беше голямата ни романтична любов, от там нататък стана грозно :mrgreen: :mrgreen: или поне аз така го виждам, но като се замислиш всичките телефонни обаждания и разговори до среднощ, при други обстоятелства със сигурност щяха да са перфектната история, която да разказвам на децата, които слава Богу нямаме :D :D
А запознанството с мъжа ми не беше от най-специалните, просто една вечер го срещнах с компания, която познавах и му казах, ей, знаеш ли, че те познавам :mrgreen: :mrgreen: и той беше готов да тръгне след мен и го направи :mrgreen: :mrgreen: Ама съм му страшно благодарна за това! :mrgreen:
niya_mazova
 
Мнения: 443
Регистриран на: 01 Окт 2013, 16:58

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот Anka » 28 Ное 2014, 15:48

И аз се запознах с моето сегашно гадже като на филм!
Това лято на морето направих грешката да си тръгна по-рано от дискотеката и тръгнах към квартирата сама. Само че сещате се на Слънчев бряг какви откачалки дебнат на всеки ъгъл, а къщата в която бяхме отседнали беше доста в края на курорта. И като по филмите изкочи насреща ми един доста пиян господин, който ми налетя - дали на мен, дали на късата ми пола не знам :roll: :oops: ! За щастие Станимир (приятеля ми) се изпречи от някъде и ме спаси от онзи :mrgreen:. Сега ми изглежда вече смешно, като знам, че това е по-скоро моя късмет, но тогава яко се изплаших. Станимир ме изпрати до дискотеката обратно, за да не стоя сама и остана с мен, въпреки приятелите ми. Разбрахме се пак да се видим на другия ден и си разменихме телефоните. Той стана моят герой, вече сме от няколко месеца заедно и е много вълнуващо, но за съжаление в момента сме от различни градове - той е от Ямбол, а аз от Търново! Надявам се скоро да се съберем :roll: :oops: И да имаме още по-интересни мигове занапред и още по-завладяваща история, засега - толкова!
Аватар
Anka
 
Мнения: 1415
Регистриран на: 25 Ное 2014, 13:25

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот Elica » 28 Ное 2014, 16:08

Срам не срам, с моят бивш приятел се запознахме в сайт за запознанства, после започнахме да си пишем в скайп :) След няколко месеца решихме да се срещнем, без да имаме сериозни намерения един към друг. Продължихме да се виждаме и те нещата се случиха от самосебе си, доста скучно като чета вашите истории :( Сега се надявам с новата любов някой ден да имам вълнуваща история! :oops:
Аватар
Elica
 
Мнения: 1721
Регистриран на: 26 Ное 2014, 09:37

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот Pipilota » 28 Ное 2014, 16:15

С две думи казано - взех му куфара на летището :) Явно съдбата ни е събрала! За щастие това се случи в България и лесно се намерихме, той имаше различни подаръци и ценности в куфара, както и аз в моя! т.е. той моя си дойде при мен де, след дълги разправии с летището, но неговия трябваше да идва да си го търси у нас, а аз като добра домакиня го поканих на кафе поне и т.н. т.н...остана 2 дена, разбира се в хотел, и прекарахме времето си заедно на гости в моят град :) :oops:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот Kaya » 28 Ное 2014, 16:44

На излизане от офиса ми отсреща имаше тогава една сграда цялата в стълка! И какво се загледах отсреща - взех, че паднах зверски и си навехнах глезена :oops: А това се случва в центъра на града, колко срам брах да не ви казвам! :oops: Бъдещият ми съпруг ме е видял, дойде и ми помогна, бях се навехнала сериозно, не можех да стъпя, заведе ме до болницата, помогна ми там със снимки и всичко останало. Дори ми купи лекарствата, които ми изписаха :shock: закара ме до вкъщи, остави ми телефон и така, изпрати ме до вратата и си тръгна, разбира се. Когато се възстанових му се обадих да му върна парите и да му благодаря, направихме си среща за обяд в обикновен ресторант, но той видите ли се появи с едни прекрасни цветя :oops: и каза, че въпреки болката ми е бил много благодарен, че съм паднала в ръцете му и че от тогава не спира да мисли за мен :oops: :oops: направо се изчервявам докато разказвам. :mrgreen: От там нататък срещите ни тръгнаха стандартно, той е много нежен, oбаждаше се дискретно да попита кога ще ми е удобно да се видим, беше много хубаво! За щастие това му държание не се е променило вече 10 години! А пред офиса, където паднах ме заведе в полунощ на 5-тата ни годишнина , беше украсил пейката с розови листенца и свещи, а там ме чакаше един мъфин с прекрасен пръстен отгоре ... :oops: :oops: :oops:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya
 
Мнения: 2797
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:52

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот Snejna » 28 Ное 2014, 17:01

Страхотни истории, особено Кaya историята ти е уникална! Прииска ми се да изживея всичко това с теб сякаш! :oops:
Аз срещнах моят съпруг още в училище имахме си една лапешка ученическа любов, която взе, че се оказа устойчива и накрая учихме в университет заедно и след 10 години връзка сключихме брак :)
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот Pipilota » 01 Дек 2014, 10:31

Всички имат много хубави любовни истории! А най-важното е, ако любовта продължава да е жива и да сме все така влюбени и щастливи с половинките си ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Следваща

Назад към Общи приказки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта