Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
26 Май 2017, 14:09
Не ти трябва уред, а рецепта, пробвай тази:
100 мл хладко прясно мляко
2 яйца - на стайна температура
100 г меко масло
1 с.л. мед
1 пакетче суха мая
2.5 - 3 ч.ч. пресято брашно
щипка сол
щипка захар
Разбъркваш всичко без брашното и след това добавяш и него. Оставяш покрито да втаса. после разточваш изрязваш и пържиш в сгорещено олио на маслена баня. Отцеждаш върху кухненска хартия.
26 Май 2017, 15:49
Не стават ли много маазни, направо ми става лошо от тях, като знам как са им напоени коричките с мазнина..
27 Май 2017, 09:25
И аз като съм правила съм разточвала изрязвала и пържила както е казано в рецептата. С уреда най-вероятно трябва да е по-течна сместта, и все пак да излязат понички с кръгче, много ме съмнява, че ще стане. Досега нае съм чула някой да е доволен от такъв уред.
27 Май 2017, 18:00
И за мен са мазни, направо не мога да ги ям. не знам как ги правят по магазините от там си купувам редовно, но тези мазнотии вкъщи не мога да ги ям, явно има някаква технология която убягва на майка ми
28 Май 2017, 20:47
Правете ги по същия начин, но накрая опечени на хартия, после ги пъленете с нещо любимо. По-малко мазнина, но е добре да са по-големи като размер.
14 Юни 2017, 15:23
Аз пробвах поничките на Каya и съм доволна от вкуса, станаха много хубави, обаче нещо ме гризе, искам да ги изпека, пърженето на сладкиши изобщо не ми е по вкуса.