Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
29 Юни 2016, 09:46
Да, щом са разхвърляни значи се забавлява детето, но като ги настъпваме и си бодем краката в разни конструктори, и други пластмасови дреболийки едва ли се забавляваме

. Няма друг начин освен да ги прибираш по кутии и разни такива, а и детето като ти помага, може да се научи после само да се грижи да не са толкова разхвърляни.
28 Юли 2016, 12:03
analizatorka написа:Да, щом са разхвърляни значи се забавлява детето, но като ги настъпваме и си бодем краката в разни конструктори, и други пластмасови дреболийки едва ли се забавляваме

. Няма друг начин освен да ги прибираш по кутии и разни такива, а и детето като ти помага, може да се научи после само да се грижи да не са толкова разхвърляни.
Има начин, изкарва една играчка, играе и я прибира, у нас не разрешавам да изкарва по много, едно и толкова. така няма разхвърлено и не ме е срам да влезе човек у нас.
28 Юли 2016, 12:33
У нас е тотална лудница, но детето порасна и мисля вече да почвам да продавам, подарявам и изхвърлям играчки. Дойде и това време.
28 Юли 2016, 15:17
Да се отърве от тях човек това са начините

. Но много се сърдят порасналите малчугани, когато почнеш да им подаряваш и раздаваш играчките. Може вече да не играят с тях, но да си стоят

.
15 Ное 2018, 15:08
Аз периодично "въртя" играчките. Една част са достъпни, но в коша за играчки. После като омръзнат, ги сменям с други. И така редувам да не омръзват.
17 Дек 2018, 15:33
Моят е голям, че пак е кочина, особено в неговата стая. Направо не ми се влиза там. Най-мразя Лего-то. Никак не се справям, просто всичко е концентрирано в неговата стая. Да се травмирам по-рядко.