Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
18 Юни 2015, 13:13
А според вас дали наистина дъвките почистват зъбите или просто така се води, някак чак не ми се вярва
18 Юни 2015, 14:45
exotic написа:А според вас дали наистина дъвките почистват зъбите или просто така се води, някак чак не ми се вярва

Хаххаа, аз мога да кажа, че ме почиства, ако дъвча дъвка веднага след ядене всичко, което ми е останало по зъбите се залепя за нея.
03 Юли 2015, 14:16
Elica написа:exotic написа:А според вас дали наистина дъвките почистват зъбите или просто така се води, някак чак не ми се вярва

Хаххаа, аз мога да кажа, че ме почиства, ако дъвча дъвка веднага след ядене всичко, което ми е останало по зъбите се залепя за нея.

Явно моята анатомия в устната кухина е доста по-различна, на мене нищо не ми чисти дъвката, единствено дъвча за спорта и за освежаване на дъха!
10 Дек 2015, 15:10
Една идея по-свеж дъх, да, но реално няма как да почисти зъбите, колкото и да ни се иска, конец + четка и паста са единствените начини!
19 Яну 2016, 16:48
Mauritius написа:Една идея по-свеж дъх, да, но реално няма как да почисти зъбите, колкото и да ни се иска, конец + четка и паста са единствените начини!
мисля, че все нещо се почиства и полепва по дъвката,но от друга страна след това продължаваш същото това нещо - мръсното, да си го търкаляш из устата и то си остава там.
19 Яну 2016, 17:00
не знам до колко помага, но имаше един случай на жена, която доста си беше навредила с дъвка и мускулите ѝ бяха отказали, така че и с това трябва да се внимава. Както винаги сме говорили и знаем от малки - няма вредно нещо, има вредни количества!
20 Яну 2016, 11:45
Така е, но помага пък ако си хапнал повече от необходимото ти, само в такива случаи мога да дъвча по-продължително време, въпреки че казват, че не е хубаво повече от 20 мин. да се дъвче една и съща дъвка
18 Фев 2016, 16:28
Нямам ден, в който да не дъвча дъвка. Може би съм пристрастена

. От години съм така и не знам дали е от дъвките, но нямам кариеси. Преди не бях така