Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
21 Мар 2015, 12:35
Ми едно време как са си чистили ушите според вас, или с хигиенния нокът или са си пълнили разни неща в ушите. Аз не бих пробвала де, за мен е странно да си пръскам разни неща из ушите, а и що никой лекар не го препоръчва като отидеш на специалист УНГ не съм чула да ти кажа чисти си ушите с оцет.
16 Юли 2015, 14:02
Не бих рискувала, все пак това са уши, там не е редно да влиза течност!
16 Юли 2015, 16:12
rabotnata pchela написа:Ми едно време как са си чистили ушите според вас, или с хигиенния нокът или са си пълнили разни неща в ушите. Аз не бих пробвала де, за мен е странно да си пръскам разни неща из ушите, а и що никой лекар не го препоръчва като отидеш на специалист УНГ не съм чула да ти кажа чисти си ушите с оцет.

Е, хайде сега, те си имат спрейчета за продаване, как ще ти кажат такова нещо
17 Юли 2015, 14:47
Lilly_milly написа:rabotnata pchela написа:Ми едно време как са си чистили ушите според вас, или с хигиенния нокът или са си пълнили разни неща в ушите. Аз не бих пробвала де, за мен е странно да си пръскам разни неща из ушите, а и що никой лекар не го препоръчва като отидеш на специалист УНГ не съм чула да ти кажа чисти си ушите с оцет.

Е, хайде сега, те си имат спрейчета за продаване, как ще ти кажат такова нещо

А и не е само това, никой медик няма да ти препоръча да използваш природни методи, тъй като после той е отговорен за думите си, а и в повечето случаи дори не са запознати с такива
20 Юли 2015, 12:18
наистина е отговорност, а и не се знае как точно ще си го приложиш тоя народен метод и като се 'втасаш', после лекаря виновен, че така казал.
03 Май 2016, 15:15
Абе всичко може да си бъде опасно, зависи как боравиш с него. Като знам аз как зверски и смело си бъркам с клечката

. Ама пък нищо не ми е станало досега, да чукна на дърво!
26 Авг 2016, 15:34
И аз с клечката действам, нищо не си капя в ушите, нито купено, нито домашно.
23 Окт 2016, 20:13
Аз купувам спрей ,когато имам ушна кал и съм доволна.
Ушната кал се втечнява и излиза бързо и лесно.
24 Окт 2016, 13:17
Не знам как се правят тези домашни разтвори за почистване на ушите, но ако се ползва спирт или оцет, малко опасно ми се струва. И като си капнеш как излиза от ухото. Ако трябва да стоиш легнал, за да изтече мръсотията, то цял ден ще ти отиде да си чистиш ушите

. Клечките май най-добре.
22 Ное 2016, 10:07
По-скоро бих използвала, ако имам някакъв проблем с ушите и почистването им, иначе с клечките е най-лесно, макар че се твърди, че набутват мръсотията навътре. По-скоро да се ползва от време на време, разбирам, но това да е начина за почистване ми се струва много сложно. Веднъж да се направи разтвора, после да ти излиза и да ти изтича... и то как изтича, сигурно ходиш с памуци в ушите.