Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Успявате ли да се погрижите за устните си през зимата?

05 Дек 2014, 10:49

Дойде пак любимият ми сезон, студ, мъгла и сняг, обичам го това време!
Но не и устните ми.... :( Иска ми се да изпращам такива красиви целувки на зимния пейзаж,

lips-kiss-snow.jpg
lips-kiss-snow.jpg (50.56 KiB) Прегледано 430 пъти

обаче няма как да стане. Устните ми пак са целите в рани, започнаха да се белят, дори ми е трудно да се усмихвам. :(
С какво ли не съм се мазала, използвам червило винаги, гланц за устни, но когато не ми е под ръка всичко започва на ново, пък и не мога да кажа, че съм излекувала проблема, а по-скоро го прикривам пред дебел слой червило.
Вие как предпазите устните си, така че да бъдат красиви и гладки през зимата? :?: Ужасно е да се налага да се прикривам зад червилото и шала, за да не ми се виждат разранените устни. :oops: Давайте идеи как най-накрая да си реша проблема и да се радвам със здрава усмивка на зимата :D :D :D

Re: Успявате ли да се погрижите за устните си през зимата?

05 Дек 2014, 11:03

Преди време като бях в Германия попаднах на едно SOS кремче за напукани устни... Толкова ме е яд, че не запомних марка и т.н. за да го потърся. не беше като гланц или балсам за устни, даже аромата му не беше супер як, но вършеше направо чудеса... Консистенцията си беше като на крем и от напукани до кръв устни ми ставаха супер меки и гладки.

Иначе клепам често балсами и това е. Не съм намерила нещо друго, което да е било толкова дълготрайно и ефикасно. особено като задуха много силен вятър ми изсъхват ужасяващо

EDIT: Намерих го! :lol:

Изображение

Но не знам дали го има в БГ. Трябва да се разтърся

05 Дек 2014, 11:14

Извинявам се за дабъл поста, но не мога да редактирам повече - http://www.beauty.store.bg/p121946/lip- ... ustni.html
Ако искаш може да го пробваш. След като повдигна темата реших да пиша на майка ми да ми го потърси в Германия, но проверих в бг сайтове и го намерих :) И цената е прилична

05 Дек 2014, 11:43

Аз вечер се мажа с вазелин и така спя, нали не върви мъж да се намаже с гланц за устни и да излезе на разходка :lol:

05 Дек 2014, 11:51

Еее класическия балсам на Нивеа е унисекс, този в синята опаковка :D :lol:

05 Дек 2014, 11:59

Мерси Burborino, аз също имам проблеми с устните през зимата, дори до кървави истории стигам, ужасно е! :roll:

05 Дек 2014, 14:53

Burborino написа:Еее класическия балсам на Нивеа е унисекс, този в синята опаковка :D :lol:

Аз ползвам такъв, само че червен, много икономичен! Имам го поне от 3 години и като гледам мога да изкарам още 3 с него, дано да не му изтече срока на годност :D

05 Дек 2014, 16:59

Аз постоянно се мажа с гланц за устни и за щастие нямам проблеми, а когато излизам навън се омазвам мноогооо :mrgreen:

05 Дек 2014, 17:16

Когато имам голям и сериозен проблем с устните и спешно искам да ги "поправя" се мажа с гентамицин маз :D

05 Дек 2014, 18:05

Burborino написа:Преди време като бях в Германия попаднах на едно SOS кремче за напукани устни... Толкова ме е яд, че не запомних марка и т.н. за да го потърся. не беше като гланц или балсам за устни, даже аромата му не беше супер як, но вършеше направо чудеса... Консистенцията си беше като на крем и от напукани до кръв устни ми ставаха супер меки и гладки.

Иначе клепам често балсами и това е. Не съм намерила нещо друго, което да е било толкова дълготрайно и ефикасно. особено като задуха много силен вятър ми изсъхват ужасяващо

EDIT: Намерих го! :lol:

Изображение

Но не знам дали го има в БГ. Трябва да се разтърся

Мерси, ще пробвам! Явно трябва и навика постоянно да си нося гланца за устни под ръка да го усвоя, че от това най-много страдам! :oops:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2