Вярвате ли в силата на пуканките, могат ли да ни опазят от различни заболявания, според вас?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Вярвате ли в силата на пуканките, могат ли да ни опазят от различни заболявания, според вас?

Мнениеот Kremiliya » 18 Дек 2014, 15:14

Lollipop написа:
mix_twix написа:Вярвам разбира се, в силата на пуканките и в силата на колата с тях - по-лоша комбинация от това не може да стане. Ако са като мамулите, които висяха на село на стълбите 100% са полезни и вършат всички тези чудеса, но знаем какви са днешните царевици.

Мда, те пчелите измряха, че ние ли няма. Вредна е сегашната царевица, пуканките сами по себе си може и чудеса да вършат, но уви.

А защо до скоро казваха, че са много вредни, сякаш хората са спрели да си вземат пуканки, та да ги накараме :roll:
Аватар
Kremiliya

Re: Вярвате ли в силата на пуканките, могат ли да ни опазят от различни заболявания, според вас?

Мнениеот Anka » 19 Дек 2014, 17:30

не знам полезни ли са но многоо ги обичам :)))
Аватар
Anka

Мнениеот Kremiliya » 19 Дек 2014, 18:08

Anka написа:не знам полезни ли са но многоо ги обичам :)))

Ако е рядко няма да е лошо но всеки ден май не е много добре да се хапват ;)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Pipilota » 21 Дек 2014, 09:26

Мноого обичам пуканки, за съжаление обаче избягвам да ги купувам, може би ако намеря някоя баба, която продава мамули ще е друго. :))
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Kremiliya » 21 Дек 2014, 16:04

Pipilota написа:Мноого обичам пуканки, за съжаление обаче избягвам да ги купувам, може би ако намеря някоя баба, която продава мамули ще е друго. :))

Сигурно ако попиташ някоя ще ти каже, от тези, които продават до къщите си. ;)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Slavena » 22 Дек 2014, 13:58

От кога пуканките са от полезната храна :)))
Slavena

Мнениеот Elica » 22 Дек 2014, 14:41

Поне са вкусни, пък колко са полезни е друг въпрос, по-сложното е колко вреди самата царевица, от която ги правим ;)
Аватар
Elica

Мнениеот rabotnata pchela » 22 Дек 2014, 15:36

вярвам, в добрата компания и с хубав филм в някое кино - стават чудеса накрая! :) Пък и си спомням, че кучето ми все изяждаше пуканките на сурвакницата на детето така че със сигурност са полезни, знаем, че животните не ядат боклуци. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Andrey » 22 Дек 2014, 16:48

rabotnata pchela написа:вярвам, в добрата компания и с хубав филм в някое кино - стават чудеса накрая! :) Пък и си спомням, че кучето ми все изяждаше пуканките на сурвакницата на детето така че със сигурност са полезни, знаем, че животните не ядат боклуци. :lol:

Пчелата и на душевен комфорт го удря и носталгия! Да живеят пуканките и кучетата, дори! А днес чак ме накарахте да отида да си взема едно ама "многоо полезно" пакетче за микровълновата. :twisted: :roll:
Аватар
Andrey

Мнениеот Malina » 30 Дек 2014, 13:21

Ми полезни са пуканките, но самата царевица не е полезна, за съжаление. В България храната ни е много вредна и лоша.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар