Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Правили ли сте си чай за пречистване от цигарите, как ви подейства?!

16 Дек 2014, 14:54

Не е ли най-добре първо да се спре пушенето, после да се чистят дробовете?

18 Мар 2015, 11:28

Аз не съм от пушачите, но ми се вижда малко смешно. Как ще се случи, докато пушиш да очакваш, че ще се пречистиш?

18 Мар 2015, 12:23

Малко ми звучи, като да ядеш хляб и да дъвчеш дъвка едновременно! :)

21 Мар 2015, 09:58

Каква може да е причината, да си правиш чай, за да изчистиш дробовете си, когато пушиш. Не вярвам, че някой пушач би си направил такъв чай, все пак, след като пушиш, надали ти дреме какво е състоянието на дробовете ти, след като целенасочено и напълно съзнателно го тровиш. :roll:

21 Мар 2015, 11:34

marsu написа:Каква може да е причината, да си правиш чай, за да изчистиш дробовете си, когато пушиш. Не вярвам, че някой пушач би си направил такъв чай, все пак, след като пушиш, надали ти дреме какво е състоянието на дробовете ти, след като целенасочено и напълно съзнателно го тровиш. :roll:

Движение да има, може пък да искаш да се изчистиш, че да можеш повече да пушиш. З амен този чай е супер за деца на пушачи и без друго те не се съобразяват изобщо, че има дете на близоо.

23 Мар 2015, 18:02

Колкото и пъти да я видя тази тема, толкова пъти ми става забавно в нея ;))

14 Сеп 2015, 15:51

qwerryyy написа:
marsu написа:Каква може да е причината, да си правиш чай, за да изчистиш дробовете си, когато пушиш. Не вярвам, че някой пушач би си направил такъв чай, все пак, след като пушиш, надали ти дреме какво е състоянието на дробовете ти, след като целенасочено и напълно съзнателно го тровиш. :roll:

Движение да има, може пък да искаш да се изчистиш, че да можеш повече да пушиш. З амен този чай е супер за деца на пушачи и без друго те не се съобразяват изобщо, че има дете на близоо.

Да, може би за деацта ще е добре, то само на тях им остава да се отчистват от действията на родителите им.

14 Сеп 2015, 16:26

Един колега твърди, че само с дихателни упражнения и повече постоянство успява да се изчисти, не зная доколко е вярно, при положение, че продължава да пуши :roll:

15 Сеп 2015, 14:01

maminka написа:Един колега твърди, че само с дихателни упражнения и повече постоянство успява да се изчисти, не зная доколко е вярно, при положение, че продължава да пуши :roll:

Е той може да си въобразява всичко, но не вярвам, че е постигнал големи чудеса. :roll:

07 Окт 2015, 11:45

Брей, какви са тези дихателни упражнения? Аз все още продължавам да съм скептична към тази история с пречистването на дробовете.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3