Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
08 Юли 2015, 13:34
rabotnata pchela написа:m.vulev написа:А как да преценим, кое е по-полезно и кое по-вредно - витамините или нитратите в обелките

Ми просто не яж обелките, освен ако краставиците не са от баба ти на село, но най-вероятно и тя е сложила амониева селитра

Абе верно бабите започнаха да се изхитряват, хич не забряват, че така се губи смисълът от това, че го гледа сама
09 Юли 2015, 11:04
Ginger написа:rabotnata pchela написа:m.vulev написа:А как да преценим, кое е по-полезно и кое по-вредно - витамините или нитратите в обелките

Ми просто не яж обелките, освен ако краставиците не са от баба ти на село, но най-вероятно и тя е сложила амониева селитра

Абе верно бабите започнаха да се изхитряват, хич не забряват, че така се губи смисълът от това, че го гледа сама

те си нямат идея какво се случва, да не забравяме, че точно тези поколения създават всички отрови и нямат никаква представа за опазването на околния свят, нито имат идея, че има връзка между храненето и здравето, освен за качването на килограми. Затова слагат жените всякакви медикаменти и не гледат нищо истинско и те, защото търсят висок добив.
10 Юли 2015, 11:19
Никога не съм обичала да ям зеленчуците с обелките, а и то кои, картофи, домати, ябълки, круши, какво друго може да е?