20 Юни 2016, 14:27
Много жени, които се занимават активно със спорт, твърдят, че точно ходенето е един от най-добрите начини за горене на излишни калории :)analizatorka написа:През свободното време физическата ми активност са разходките и много добре ми действат. Нито се затормозявам с прекалено потене, макар че като някой път ходим на походи и това става, хем се движа и поддържам тонус.
22 Юни 2016, 15:57
04 Юли 2016, 16:17
pravilno написа:Аз съм по народните танци, те са си цял фитнес, аеробика и всякакви такива заедно.
05 Юли 2016, 14:13
Lollipop написа:pravilno написа:Аз съм по народните танци, те са си цял фитнес, аеробика и всякакви такива заедно.
да, хубаво е, но да ти кажа, доста познати имам, които танцуват, но не съм видяла иедна да е отслабнала с танци..
05 Юли 2016, 14:42
08 Юли 2016, 16:44
Rali_hr написа:Всичко е в калориите, пф.. :) Иначе аз да си призная, любимото ми занимание е да обикалям по магазините. :) С това всяка вечер си изяждам по час -два.
11 Юли 2016, 12:34
11 Юли 2016, 15:00
Мъжете сякаш лесно си намирате такива занимания, за жените е по-трудно. за нас спорта, който ни е подходящ май е само да ходим да тичаме или на танци, докато момчетата може да поиграете футбол, волейбол, или да се сбиете. :(ivoblinc написа:Един или два пъти в седмицата се събираме с приятели и играем или мач, или баскетбол. Много добре ми идва, страшно се разтоварвам. Закачаме се, разменим приказка за това, онова.
26 Юли 2016, 14:10
Pipilota написа:Rali_hr написа:Всичко е в калориите, пф.. :) Иначе аз да си призная, любимото ми занимание е да обикалям по магазините. :) С това всяка вечер си изяждам по час -два.
хаха, о да, истинско удоволствие, аз шетам из нас, всяка вечер прахосмукачки, бърсалки, ама не е голямо удоволствие
26 Юли 2016, 16:09