25 Яну 2016, 17:04
svetlozara написа:Jully написа:На мен ми помагаш е чай от джинджифил, но си правих съвсем лек, а не някакъв силен чай, това е един от вариантите, отделно избягването на всякаква миризлива храна, която може да предизвика реакция.
А дали не е е противопоказаен по време на бременност? Нали не бива да се хапват такива силни подправки по време на този деликатен период?
Аз си пия джинджифил, но на чай, не пия нищо по-силно като сок или друг тип концентрат, леко чайче :)
25 Яну 2016, 19:18
джинджифилов концентрат, наистина ли има и такива глупости вече...?
27 Яну 2016, 13:28
BeenieGal написа:джинджифилов концентрат, наистина ли има и такива глупости вече...?
Ами като си изстискаш сок от джинджифил и той си става "концентрат', ако не го разредиш с вода.
02 Мар 2016, 17:19
На мен ми олекваше от чаша прясно мляко с мед или айран със сол. Една приятелка толкова повръщаше, че й изписаха Вомитусхил.
14 Апр 2016, 14:22
balsam написа:На мен ми олекваше от чаша прясно мляко с мед или айран със сол. Една приятелка толкова повръщаше, че й изписаха Вомитусхил.
Оф много гадно, някои бременности толкова трудно протичат! :(
15 Апр 2016, 09:43
На мен само в първите три месеца ми се гадеше, но не стигах до повръщане

и слава Богу. Само трябваше да се отстраня от източника, който предизвикваше гаденето и ми минаваше. Но други нямат този късмет, пият лекарства, за да не повръщат.
27 Окт 2017, 11:23
Пиех вода с джинджифил, само че разбира се в по-малки количества, джинджифила е силна подправка и трябва да се внимава с нея. Но когато се сложи по малко във водата успокоява, това беше водата, която пиех през цялото време, вземах си джинджифил на прах, защото ми беше по-лесно да го използвам.
22 Ное 2017, 12:35
На мен ми помагаше много ментовия час с джинджифил и трушиите.
07 Дек 2017, 12:36
Aз също мога да кажа, че джинджифиловата вода действа много добре, така че е добре да се пие такава.
04 Яну 2018, 11:03
Но не трябва да се яде много от плода, водата само с накиснати парченца джинджифил.