Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
02 Сеп 2015, 16:00
Malina написа:Засега с приятеля ми се справяме добре с менюто, защото решаваме в събота какво ще ядем през цялата седмица и отиваме на пазар, така няма мислене и чудене, защото всичко е решено.

ГТова е добра идея и ние правим уж така, но все някой иска нещо необичайно и всичко отива по дяволите.
02 Сеп 2015, 16:03
Да, ако не се хабят нерви може и да е полезно да се готви у дома!

Особено ако накрая храната бъде оценена удоволствието е още по-голямо.
23 Сеп 2015, 15:38
Четох го аз това с домашната храна, че била по-вредна, ама ще ме извиняват, боклуците от магазините нито засищат, нито са полезни.
27 Окт 2015, 17:13
Rali_hr написа:Четох го аз това с домашната храна, че била по-вредна, ама ще ме извиняват, боклуците от магазините нито засищат, нито са полезни.
Единственото им предимство е, че стават бързо и не е необходимо да се въртим около печката
03 Ное 2015, 16:04
Аз пък обичам много да готвя и не бих си оставила това удоволствие да го свърши някой друг.
11 Ное 2015, 10:43
rabotnata pchela написа:Аз пък обичам много да готвя и не бих си оставила това удоволствие да го свърши някой друг.

И това не е малка причина. Аз също си падам по готвенето и по яденето!
30 Ное 2015, 16:30
fawla написа:rabotnata pchela написа:Аз пък обичам много да готвя и не бих си оставила това удоволствие да го свърши някой друг.

И това не е малка причина. Аз също си падам по готвенето и по яденето! :)
Все пак и така може да бъде по-полезно, това измислено махане на мазнините и полуфабрикатите, които са много полезни не мога да се съглася, че е така. Затова от както спряхме да си готвим станахме толкова дебели и болнави!
30 Ное 2015, 18:23
Elica написа:fawla написа:rabotnata pchela написа:Аз пък обичам много да готвя и не бих си оставила това удоволствие да го свърши някой друг.

И това не е малка причина. Аз също си падам по готвенето и по яденето! :)
Все пак и така може да бъде по-полезно, това измислено махане на мазнините и полуфабрикатите, които са много полезни не мога да се съглася, че е така. Затова от както спряхме да си готвим станахме толкова дебели и болнави!
Виж и това го има, аз не се бях замисляла, но е факт, то няма и как да не е, де, ако не са мазнините, то ще е ГМО и все едни такива... кофти!
03 Дек 2015, 15:44
Все пак и вкъщи могат ад се използват вредни съставки, но поне имаш право на избор да помислиш искаш или не искаш да ги използваш.
08 Дек 2015, 11:39
като си помисля за вредна домашна храна и само за пържени картофи си мисля, но останалото ми е абсурдно като вредност. :Р