Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Дали е възможно да предотвратим появяването на още бели коси?

18 Дек 2014, 13:34

Много ми се иска да спра да побелявам, още съм на 36, а вече имам доста бели коси по бретона. Добре е, че съм с много светла коса, та не се виждат много, но като знам, че са там и се потискам.

Не са и толкова много като на снимката,
gray-hair.jpeg
gray-hair.jpeg (35.12 KiB) Прегледано 777 пъти
единични са и все пак е грозно :| Видях, че има шампоани, с които да предотвратиш появяването на още бели коси, но не им вярвам някак, а и са убийствено скъпи.

Дали има някаква отвара, който може да помогне, както с чая от бръшлян, който спомага растежа на косата :idea: :roll: Надявам се да ми дадете идеи, с които няма да скрия, но поне да предотвратя появяването на още бели коси :? или се очаква от мен да започна да се боядисвам редовно :roll:

Re: Дали е възможно да предотвратим появяването на още бели коси?

18 Дек 2014, 13:39

Тези неща мисля са необратими за съжаление и не мисля, че има начини да се забави или спре този процес, но пък виж от другата страна, винаги можеш да си направиш косата различен от цвета, който имаш :idea: :idea: не ти ли е омръзнал? :mrgreen:

18 Дек 2014, 14:06

И на мен ми се вижда нереално просто, как пък ще спреш побеляването, много странно. Но пък в някоя друга тема четох, че има шампоан за боядисване, може него да пробваш щом са малко косъмчетата, на тази възраст нормално започват да се появяват първите бели косми, освен ако не сте от някой вид хора, които побеляват много късно. Няма как, остаряваме ;)

19 Дек 2014, 15:00

Нали знаете онази приказка - старост нерадост :mrgreen:
Тръгнем ли да остаряваме няма връщане назад... така че боята само може да ви спаси ;)

19 Дек 2014, 15:25

Rali_hr написа:Нали знаете онази приказка - старост нерадост :mrgreen:
Тръгнем ли да остаряваме няма връщане назад... така че боята само може да ви спаси ;)

:lol: :lol: Чука ли старостта на вратата... няма спасение :)

19 Дек 2014, 17:54

Ако имаше такъв номер, може би някакви хормонални таблетки биха помогнали но аз лично не бих си взела.

21 Дек 2014, 16:16

Може и аз има някакви народни лекове и билки за това, но аз съм по-скоро скептично настроена, ако беше така лесно най-малкото звездите нямаше да имат бели коси :)

30 Апр 2015, 10:51

Все по-страшно започва да става, някои момичета още в 10 клас имаха бели косъмчета по косата :oops:

11 Май 2015, 12:12

Аз си мисля, че е ген...

11 Май 2015, 12:24

annamaria написа:Аз си мисля, че е ген...

Така е, но тези шанпоанчета, които продават за забавяне процеса на побеляване, дали са ефикасни? :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4