Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Дишаме и отслабваме?

24 Яну 2016, 08:00

dacka85 написа:Аз се боря да кача някое и друго килце. Та значи ,ако дишам по-нарядко или да речем ,че спра да дишам за седмица имам шанс да напълнея!!!!???? :dreads: :jumprope:

То ако ставаше, ние се бъзикаме, ама май отслабването е по-лесно от напълняването :)) Хапвай повече, не се щади :D

24 Яну 2016, 11:56

dacka85 написа:Аз се боря да кача някое и друго килце. Та значи ,ако дишам по-нарядко или да речем ,че спра да дишам за седмица имам шанс да напълнея!!!!???? :dreads: :jumprope:

Душицо, ако спреш да дишаш за седмица гарантирам ти поне 3 кила отгоре, ся ти си прецени дали да пробваш :jumpeveryone: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling:

25 Яну 2016, 14:50

Офф.. това с килцата е болна тема и за пълни и за слаби !!! Абе всякак сме си хубави :smileyflower: , аз така се успокоявам някой път!!! :)

25 Яну 2016, 16:07

Но го има и другото - реалната опасност да свалиш под критичния минимум! :lol: :lol:

25 Яну 2016, 17:09

sofi_black написа:Но го има и другото - реалната опасност да свалиш под критичния минимум! :lol: :lol:

Де да го имаше това щастие, с радост бих се пробвала да сваля до критичния минимум :)

25 Яну 2016, 19:20

Kaya написа:
sofi_black написа:Но го има и другото - реалната опасност да свалиш под критичния минимум! :lol: :lol:

Де да го имаше това щастие, с радост бих се пробвала да сваля до критичния минимум :)

оооо, повярвайте ми, не искате...и тогава има немалко проблеми!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2