Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Дишаме и отслабваме?

18 Дек 2014, 14:25

Вчера видях една статия, в която се твърдеше, че отслабваме благодарение на дишането. Разбира се, беше научно обяснено и все пак не вярвам, че е възможно това!

Понеже ми стана интересно, реших да поровя и се оказа, че някакъв човек е измислил наистина такъв начин за отслабване с дишане!
BreathAndBody.jpg
BreathAndBody.jpg (30.97 KiB) Прегледано 2286 пъти
От приятели, които се занимават с йога знам, че има различни начини на дишане, ама не съм убедена, че това е заимствано от там :roll:

Опитвали ли сте да отслабвате с дишане и реално ли можем да отслабнем само като дишаме по този определен начин :roll: Нямам търпение някой да изскочи с резултати и то добри, разбира се! :D :D

Re: Дишаме и отслабваме?

18 Дек 2014, 14:28

Ама разбира се :) Особено тежкото нощно дишане много помага за този процес :mrgreen:

18 Дек 2014, 14:38

Andrey написа:Ама разбира се :) Особено тежкото нощно дишане много помага за този процес :mrgreen:

Ама разбира се, другия път, ако детето попита, тъкмо това трябва да му кажеш :D

Иначе и аз съм чувала това преди, ама никога не съм се сещала, предполагам, че отново трябва до някъде да се съобразяваш с храненето, то така само не може! ;)

18 Дек 2014, 15:19

Andrey написа:Ама разбира се :) Особено тежкото нощно дишане много помага за този процес :mrgreen:

:mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Шегата настрана, съгласна съм че е от значение дишането, но чак да отслабваме само благодарение на него ми се вижда пресилено, но ако знаете как става, кажете, ще пробвам, докато съм на работа, така или иначе не спирам дишането. :lol: :lol: :lol:

18 Дек 2014, 15:35

Може би и да има някакво значение дишането и да кажем, да помогне с килограм-два, но колкото и да дишаме няма как да свалим 20 килограма. :roll:

22 Дек 2014, 11:17

Хубава работа, аз всеки ден дишам, но не съм усетила и грам да съм свалила. :))) :lol:

22 Дек 2014, 12:48

S_Milenska написа:Хубава работа, аз всеки ден дишам, но не съм усетила и грам да съм свалила. :))) :lol:

То все сме така ама ефект няма никакъв.. не съм спрял да дишам. :mrgreen:

30 Дек 2015, 16:11

mix_twix написа:
S_Milenska написа:Хубава работа, аз всеки ден дишам, но не съм усетила и грам да съм свалила. :))) :lol:

То все сме така ама ефект няма никакъв.. не съм спрял да дишам. :mrgreen:

Вие нали се сещат, че ако от това дишане сваляте, то означава, че ще изчезнете. Еееех значи, не се научихте да не се подигравате с неща, които не разбирате :banghead:

22 Яну 2016, 13:45

Не го разбирам това съвсем, но ще се радвам да изпробвам, още повече ще се радвам, ако действа :wink: всъщност някой разбра ли техниката?

22 Яну 2016, 23:54

Аз се боря да кача някое и друго килце. Та значи ,ако дишам по-нарядко или да речем ,че спра да дишам за седмица имам шанс да напълнея!!!!???? :dreads: :jumprope:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2