Каква промяна откривате във вагината си след раждането?

Re: Каква промяна откривате във вагината си след раждането?

Мнениеот Lili_pili » 30 Юни 2017, 10:58

Шият те и това е, че и често без упойка те шият там. но поне се прави нещо, никой не пуска жената с разкъсванията да си ходи, за разлика от другия проблем, който си остава скрит.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Gold » 03 Юли 2017, 17:47

Е то оставаше и разкъсванията да те пуснат да си ходиш.. :mrgreen: Въпросът е, че решението за разкъсванията е да те зашият, но оттам нататък се почват останалите проблеми, до които водят те и трябва да се търси изход. Че тази натрупана съединителна тъкан до сума си ядове води.. :???: :cry:
Gold

Мнениеот Lisandra » 04 Юли 2017, 16:58

Мани, мани зашиват те, въпросът е обаче как? Попаднах на разказ на жена, която след раждането така са я закърпили, че не са оставили отвор, сещате се къде и после наново операция. Близо година не е била интимна със съпруга си. Оказа се, че проблема е огромен, просто жените се притесняват да говорят за него.
Lisandra

Мнениеот Gold » 05 Юли 2017, 17:32

Мале, как е възможно това. Ще вземе да ме хване страх да раждам.. :sad: :eek:

Наистина това шиене при раждане много зависи как ще се направи и кой ще ти го направи..има много касапски истории. Представям си после как се чувства една жена и през какво преминава. Сигурно после е възможно да получиш страх от всякакви интервенции. В този случай добре, че го има лазера, че да си спести повторния стрес от рязане и упойки!
Gold

Мнениеот vanessa_ » 06 Юли 2017, 08:51

Е то шиенето става често и без упойка... представете си за какво става въпрос. Аз отсега съм уговорила нещата уж да бъдат с упойка при мен, ражданеато наближава, след 2 месеца трябва да съм мама...
vanessa_

Мнениеот Doktoricata » 06 Юли 2017, 17:14

Ванеса, няма да се притесняваш, да станеш майка е най-хубавото нещо на света. Принципно жените с годините се променяме навсякъде и е хубаво, че има решение на проблемите. Леко раждане и прекрасно детенце, мила!
Doktoricata

Мнениеот nefertiti » 06 Юли 2017, 17:29

Успех, Ванеса. Пожелавам ти безпроблемно раждане. Не мисли отсега за болките при раждането и за последствията след това - най-важното е ти и бебчето да сте добре, а после ще се справяш с пораженията, ако има такива. Вярвам, че всичко ще е наред..Ето виждаш, че вече за всяко нещо си има решение с тези модерни лазери.
nefertiti

Мнениеот gabinka_80 » 07 Юли 2017, 10:48

Раждането не е толкова страшно, колкото си мислим. Истината е, че минава много по-бързо и по-леко отколкото сме очаквали. Най-вече защото го забравяме, защото се чувстваме така, сякаш се случва на някой друг от цялото напрежение, адреналин. Не се притеснявай и се радвай на здраво бебче! А промени винаги ще има, но медицината е напреднала достатъчно, за да се погрижи за здравето ни!
gabinka_80

Мнениеот Pacienti » 07 Юли 2017, 16:51

Подкрепям на 100% Габинка!
Ванеса мисли положително и се наслади на момента, да станеш майка е цяла магия.
Те какви ли не промени настъпват по време на бременността и раждането, вече имаме възможност да ги коригираме.
Pacienti

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Юли 2017, 11:31

Така е да, минава и заминава, а и няма гаранция,ч е раждането би повредило тялото, всичко може да се случи дори и да не сме раждали. На мен са ми странни изказвания, че когато жената е бременна си е дала тялото под наем, че й е тежко, че е гадно и какво ли не. Бременността и очакването на най-важния човек са несравними и не бих ги заменила нито за стегнат корем, нито за стегната вагина. :mrgreen: Благодарна съм за всяко настроение на моето момче. В наши дни само желание да има човек може да се промени, лесни процедури, които вярно, понякога може да не са ни по джоба, но самия факт, че ги има и дет; се вика да има за какво да спестяваш, пак е добре.
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски