04 Апр 2018, 16:22
Какво имате предвид под зашият, не всички имат разкъсвания след раждане, има доста еластични жени... Обаче при голямо бебе може да станат поразии и ако не те Да ви питам, колко време след раждането правихте секс?
Последна промяна
Lisandra на 04 Апр 2018, 16:28, променена общо 1 път
04 Апр 2018, 16:28
Lisandra написа:Какво имате предвид под зашият, всички ли имат разкъсвания след раждане? В клипчета, които съм гледала не се забелязват такива неща. Да питам, колко време след раждане може да се прави секс?
В повечето случаи има разкъсвания, може да са 2-3 см, но често има, по-големите са вече друго нещо. За секса, при всички положения трябва да се изчака да мине кървенето след раждането и при секцио да се изчакат минимум 3-4 седмици, при естествено раждане - повече.
Отделно е добре да се прави секс с презерватив в началото, заради повишен риск от инфекции.
04 Апр 2018, 16:34
За секциото знам. Спомням си, че мина около месец и половина и малко ме беше страх. След естествено раждане май страховете са повече.
04 Апр 2018, 16:35
Lisandra написа:За секциото знам. Спомням си, че мина около месец и половина и малко ме беше страх. След естествено раждане май страховете са повече.
След естествено раждане, не знам коя жена би имаал потребност, чувствителността е повишена и то не в положителен смисъл, аз бих изчакала поне 2 месеца след раждането.
10 Апр 2018, 16:08
И в двата случая трябва да се изчака със секса. При секциото няма как да мислим за проблема с отпусната вагина, но при естественото раждане почти във всички случаи този проблем стои на дневен ред .
11 Апр 2018, 14:52
И секциото си носи неговите последствия. Може да се получи смъкване, което никак не е приятно .
17 Апр 2018, 17:08
Направо ме шашнахте, ми то хора с тежки операции се възстановяват по-рано от 2 месеца. Толкова ли е дълъг възстановителния процес след раждане?
19 Апр 2018, 12:33
Ако питаш за секциото операцията, не е чак толкова безобидна, както си мислят повечето майки, които без да има медицинска причина, прибягват до този начин на раждане. Разбира се и естественото раждане има своите рискове, но дори и да има някакви последствия, съвременните методи са способни да се справят с проблемите.
25 Май 2018, 16:30
Горице, зависи как ще протече раждането, някои жени с години се възстановяват. Имам предвид, че изпитват болки при интимност.
29 Май 2018, 15:00
Много кофти работа да не можеш да правиш секс като хората и да те боли. Извинявайте ама те удоволствията в живота са толкова малко, направо е грехота човек да не може да им се наслади.