rali06 написа:Да и затова си хващат любовници- нераждали разбира се!
По-интересно става, когато детето поотрасне и ако жената е по-отракана да възстанови предишния си начин на живот, да влезне във форма, въобще да се вземе в ръце. Имам опит и с подобна история- майка на две момченца беше врътнала милата. Да, ама дечковците поотраснаха, стреса понамяла и тази мацка почна да ходи на фитнес, намери си нова работа и повярвайте ми стана голяма мацка. Мъжът и не можеше да си намери място, а тя замалко да се залюби с един колега. Иначе търпеше пинизите на мъжа си - тя сменя памперси, а той имал нужда да изпие една бира някъде. Така че мъжете да внимават, като не им харесва нещо по-скоро да се опитат да помогнат, отколкото да си търсят отдушник.Че после наистина става страшно. Pacienti написа:Според мен, и сред мъжете и сред жените могат да се намерят недостойни индивиди. Живота е пълен с такива примери.
С годините всички се променяме, бременността и раждането при някои жени се оказват доста стресиращи.
Наскоро разбрах за млада жена, която не е правила секс след раждането от близо година.Не ми се вярва млад мъж да издържи на този режим...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта