Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
29 Дек 2014, 16:45
Аз по принцип не ходя гримирана, слагам си само спирала и лек гланц, когато излизам и зимата и лятото
30 Дек 2014, 14:38
Харесвам лекия грим, с малко сенки, не обичам очите да са черни целите
30 Дек 2014, 16:46
Слагам си очна линия и малко сенки, зимата задължително съм със сенки изглежда ми много по-добре и много по-приветливо
07 Окт 2015, 10:01
Очната линия според мен стои по-добре с малко светли сенки отдолу, някакво леко кафяво, страхотно подчертават окото
07 Окт 2015, 11:41
Pipilota написа:Очната линия според мен стои по-добре с малко светли сенки отдолу, някакво леко кафяво, страхотно подчертават окото

Имаш предвид на целия плепач да се поставят светли сенки, а отгоре да се очертае линията на миглите? Като това?
http://lh3.googleusercontent.com/hdxkXo ... mlWDe=w750
28 Окт 2015, 15:07
Много ми харесва това от снимката, страхотно е, абсолютно любимо, но трябва да се направи добре и изглежда невероятно за сезона.
03 Ное 2015, 16:01
Kaya написа:Слагам си очна линия и малко сенки, зимата задължително съм със сенки изглежда ми много по-добре и много по-приветливо

Зависи от сенките и от много неща, рядко гримът изглежда добре, особено през деня.
03 Ное 2015, 16:50
rabotnata pchela написа:Kaya написа:Слагам си очна линия и малко сенки, зимата задължително съм със сенки изглежда ми много по-добре и много по-приветливо

Зависи от сенките и от много неща, рядко гримът изглежда добре, особено през деня.
Да, аз използвам много светъл, колко за свежест.
04 Ное 2015, 11:59
За зимата сякаш може и повече неща, защото не се потим и няма да се стича. Но аз използвам най-често само молив, има едни блестящи и слагам от тях, колкото да има там нещо.
04 Ное 2015, 14:12
Използвам повече грм през зимата, разбираемо.

Слагам си винаги сенки и молив, подчертава се окото страхотно