Племенницата ми сега ме тормози да съм й правила някакво шоколадово масло, с което да си маже филийки! Не зная как се прави и какво трябва да се забърка за това шоколадово масло, освен шоколад и масло!
Цялата работа дошла от майката на нейна приятелка, която им правила такива сандвичи
chocolate-butter.jpg (37.98 KiB) Прегледано 612 пъти
и тя нали не може да устои, апък и я е срам да си поиска рецептата, пак аз съм на топа
Затова се надявам да ми дадете някаква рецепта за това шоколадово масло, не че всичко ще е за племенницата и аз ще обадя от него, защото изглежда крайно неустоимо, но тя държи да я изненадам за Коледа
Ако го разтопиш на водна баня и смесиш горещия шоколад с маслото, смятам, че би се получило и като се охлади малко да го сложиш във фолио, такова прозрачно, ще е супер
Няма как да не стане, като сложиш масло, само че въпросът е там, че наистина по-скоро ще е като масло, ще му трябва време да се поразстопи, за да го намаже на филийка
После момичетаа, ще се чудим за фигурата си. Мисля, че може да се получи и примерно с някакъв тахан, да речем лешников или слънчогледов, с шоколад вътре, вместо маслото, ще се получи също добре и няма да се стяга толкова.