Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Възможно ли е без лекарства да преборя болките от артита?

31 Дек 2014, 00:03

От няколко месеца имам болки, но скоро, след много изследвания установиха, че имам артрит! Малко е странно, тъй като съм млада, но явно като ти е писано, просто не може да те пропусне :D

Вече след като зная какво ми има, искам да се опитам без лекарства да преборя болките от артрита. Ръцете ми са странни и по това най-много ми личи, че ми имам артрит, но не само, че изглеждат по подобен начин, подути, но и болят :|
image.jpg
image.jpg (21.96 KiB) Прегледано 1555 пъти
Надявам се да ми дадете някакви съвети, с които мога да преборя и без лекарства болките от артрита с нещо простичко и домашно :idea: :roll:

Re: Възможно ли е без лекарства да преборя болките от артита?

31 Дек 2014, 00:12

Чувала съм, че листата от прясно зеле са доста ефикасни при ставни болки, като цяло е най-доброто и удобното, което можеш да си позволиш, не цапа, лесно е, а и казват, че от първия път се чувства подобрение :)

05 Яну 2015, 10:11

Със сигурност няма да го пребориш само с билки, на 100%, но до някаква степен може би ще облекчиш симптомите. Зелето звучи много лесно за изпробване, вечер може да се връзваш с листа на зеле и да си почиваш така. ;)

05 Яну 2015, 16:18

Много ала-бала ми се вижда, не вярвам, че може да се случи това, но да не съм черногледа. Внимавайте само с природните средства.. :)

05 Яну 2015, 18:31

Защо да не, стига да знаеш с какво, аз за щастие нямам такива проблеми и не мога да ти дам съвет, но хубавото е, че в повечето случаи има алтернативни методи за справяне с подобни болежки.

09 Яну 2015, 17:55

Знам ли, може би е възможно и да се случи, защото има доста природни методи, но за излекуване и дума не моеж да става.

26 Яну 2015, 11:13

Не вярвам, макар че съм чувала, че някои хора казват, че лекуват болките си с канела, сигурно я пият. :roll:

06 Фев 2015, 12:36

При майка ми също се появиха болки на според мен доста ранна възраст, та от нея знам, че само с бабини деветини не става. Пиеше по едно време Остеомуув - те са добавки, регулират състоянието, определено има облекчаване на болките

06 Фев 2015, 12:51

И аз не мисля, че може да стане само с бабини илачи, трябва и лекарства, артрита е сериозно заболяване.
Добави отговор
Отиди на страница: