Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Възможно ли е да излекуваме по-бързо мазолите и да се предпазм от нови?

31 Дек 2014, 01:33

Всеки път, в който си купя нови обувки, независимо колко са ми били удобни в магазина, винаги ми се получават мазоли :( Интересното е, че понякога са отзад при петата, друг път се появяват мазоли по малките пръстчета на това място
image.jpg
image.jpg (15.56 KiB) Прегледано 3166 пъти
:roll: нямам идея как да ги излекувам по-бързо, тъй като ми е трудно да нося нови обувки, а в момента с тези студове имам особена нужда от тях! :)

Надявам се, че някой може да ми даде съвети, с които да лекувам по-бързо мазолите или поне начини, с които да се предпазя от нови, като се има предвид, че съм използвала какви ли не гелове и лепенки, нищо не ми е помогнало :!:

Re: Възможно ли е да излекуваме по-бързо мазолите и да се предпазм от нови?

31 Дек 2014, 01:38

Когато зная, че ще имам проблеми с обувки и мазоли си слагам едни такива напръстничета, по едно на всеки пръст, много добър ефект имат :idea: иначе нямам идея как могат да се лекуват по-бързо, обикновено им слагам прахче за рани.

01 Яну 2015, 19:51

поръсвате със сода бикарбонат,намокрете и след 1-2 мин . отмийте - 1 път седмично

03 Яну 2015, 00:55

divuy написа:поръсвате със сода бикарбонат,намокрете и след 1-2 мин . отмийте - 1 път седмично

и какво се постига, не излизат мазолчета или се лекуват, :roll: че аз вече си причиних едни с обувките от Нова година :D

05 Яну 2015, 12:23

Аз ги мажа с популярния крем здраве :lol: :lol: :lol: или друг варинат е някакъв мазен крем, особено пък ако имате направен крем от невен той много помага заздравяването и задължително лепенки!

05 Яну 2015, 16:11

Никога не съм се замисляла как да си махна мазолите по-бързо, винаги им слагам само лепенка.

09 Яну 2015, 14:53

Ако знаете какви красиви обувки си бях взела за нова година, а ако знаете какви мазоли ми направиха, вече 10 дена от събитието и още ми стоят мазолите!

12 Яну 2015, 14:28

Аз само лепенка им слагам и крем "здраве" :))
Добави отговор
Отиди на страница: