КАКВО НИ ЧАКА ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА

Споделете всичко, което ви вълнува – любопитни факти, мнения или размишления. Общи приказки по общи теми.

КАКВО НИ ЧАКА ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА

Мнениеот apostoloff » 31 Дек 2014, 09:02

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2015 ГОДИНА

Имам добри новини за вас: 2015 година е година на Юпитер, а Юпитер е планетата на щастието, успеха и възхода! Казано накратко, това означава, че през тази година ще имаме основания за оптимизъм, доверие и вяра.

2014 година бе година на Сатурн, а в астрологията Сатурн минава за планета на ограниченията и спънките. Сатурн, казано накратко, открай време се смята за планета на злото. Наистина, отминалата година разтърси света. Сполетяха ни много бедствия, конфликти, аварии, катастрофи... Сега обаче листът се обръща. През 2015 година мнозина ще жънат плодовете на своя труд. Нещата ще тръгнат напред и нагоре.
Точно хората, които най- много са се блъскали и страдали, ще намерят най- сетне покой. Тези, които са отстранявали пречки и трудности ще бъдат частично възнаградени за усилията си. Това не винаги ще е възможно, но всеки ще може да даде своя принос за една по- успешна и по- щастлива нова година.

Нови възможности ще се разкрият пред мнозина и това е повече от сигурно. От хороскопа за 2015 година става ясно, че представителите на всички зодиакални знаци могат да разчитат на странична помощ и подкрепа. Тази подкрепа трябва обаче да се използва своевременно. Всеки трябва овреме да се възползва от нея.

Хороскопът за 2015 година не може да избави никого от необходимостта да взима решения, но той може и трябва да бъде възприеман като ориентир, като общо упътване към правилните пътища и насоки.

В заключение само още нещо: не очаквайте чудеса от 2015 година! Но с усилия, концентрация и търпение мнозина могат да постигнат забележителни неща и да отбележат значителни успехи.

Длъжен съм да кажа обаче и това: казаното по- горе набелязва най- общи насоки и тенденции. Не би могло да бъде и другояче, защото групова астрология няма. Подробности можете да узнаете САМО от вашия индивидуален, личен хороскоп. Всеки може да си поръча такъв от моя астрологичен сайт.


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**************************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net
apostoloff
 
Мнения: 69
Регистриран на: 09 Сеп 2012, 04:38
Местоположение: София

Re: КАКВО НИ ЧАКА ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА

Мнениеот lyuta_chushka95 » 12 Сеп 2019, 15:29

Какво ни очаква през новата година ще разберем със сигурност догодина! :lol:
Аватар
lyuta_chushka95
 
Мнения: 383
Регистриран на: 21 Авг 2019, 10:55

Re: КАКВО НИ ЧАКА ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА

Мнениеот marchinko73 » 12 Сеп 2019, 15:54

Каквото и през старата. Важното е да сме живи и здрави!
Аватар
marchinko73
 
Мнения: 440
Регистриран на: 22 Авг 2019, 10:00


Назад към Общи приказки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron