Хапване като за мъже - какво е полезно да ядем

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Хапване като за мъже - какво е полезно да ядем

Мнениеот bojo_kolev » 15 Сеп 2015, 10:26

Абе и аз съм мъж ама това не го разбирам, какво означава аз няма да има някакъв зеленчук, защото не изглеждал добре и имало паржоли, напротив, всичко трябва да е особено балансирано, иначе няма как нито да изглеждаме добре, да не говорим, че да се чувстваме по такъв начин :idea:
bojo_kolev

Мнениеот Ваня Стойчева » 19 Окт 2015, 15:48

bojo_kolev написа:Абе и аз съм мъж ама това не го разбирам, какво означава аз няма да има някакъв зеленчук, защото не изглеждал добре и имало паржоли, напротив, всичко трябва да е особено балансирано, иначе няма как нито да изглеждаме добре, да не говорим, че да се чувстваме по такъв начин :idea:

Ела ги развивай тези теории пред мъжа ми, той смята, че подобни истории са засукани. предочита да яде месо и картофи, рядко успявам да го накарам да опита зеленчуци.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот puhcheto » 19 Окт 2015, 16:53

Ваня Стойчева написа:
bojo_kolev написа:Абе и аз съм мъж ама това не го разбирам, какво означава аз няма да има някакъв зеленчук, защото не изглеждал добре и имало паржоли, напротив, всичко трябва да е особено балансирано, иначе няма как нито да изглеждаме добре, да не говорим, че да се чувстваме по такъв начин :idea:

Ела ги развивай тези теории пред мъжа ми, той смята, че подобни истории са засукани. предочита да яде месо и картофи, рядко успявам да го накарам да опита зеленчуци.

Оо няма какво да му се молиш, ако иска да се чувства и изглежда добре, има си фитнес инструктори, които могат да му дадат перфектен режим на хранене и тогава ще усети каква е разликата!
Аватар
puhcheto

Мнениеот Rali_hr » 20 Окт 2015, 10:40

Оооо, чичо ти Кольо на Ванчето, дето е на 50+ години няма да хукне на фитнес инстрктор :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот mihaella » 20 Окт 2015, 10:58

Rali_hr написа:Оооо, чичо ти Кольо на Ванчето, дето е на 50+ години няма да хукне на фитнес инстрктор :lol:

Защо пък не, тогава мъжете би трябвало да имат желание да полагат повече старание за себе си, а и нали горе-долу тогава навлизат във втори пубертет!
mihaella

Мнениеот Monika_Spasova » 20 Окт 2015, 13:18

Те младите не се грижат за себе си, а какво остава за по-възрастните мъже :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Локумът » 20 Окт 2015, 14:52

Абе какво да ви кажа, ям и си пия и си нося новите дрехи и толкова. :) Разбира се, гелдам да не прекалявам, че внуци ще чакам един ден, ще ми се да ги видя.
Аватар
Локумът

Мнениеот m.vulev » 20 Окт 2015, 16:25

Локумът написа:Абе какво да ви кажа, ям и си пия и си нося новите дрехи и толкова. :) Разбира се, гелдам да не прекалявам, че внуци ще чакам един ден, ще ми се да ги видя.

Абе не е съвсем така, аз също не се ограничавам, ама се опитвам да наблягам на по-здравословните хапвания, все пак ми се иска да изглеждам добре :|
m.vulev

Мнениеот Slavena » 26 Окт 2015, 11:35

Локумът написа:Абе какво да ви кажа, ям и си пия и си нося новите дрехи и толкова. :) Разбира се, гелдам да не прекалявам, че внуци ще чакам един ден, ще ми се да ги видя.

и аз така мисля не може някой вегетарианец да ме убеждава че е мъж... смешно е. :lol:
Slavena

Мнениеот Snejna » 27 Окт 2015, 11:53

Slavena написа:Мъжете трябва да ядат много месо, мъжка храна :)

Е чак ;) не е задължително нон стоп да набиват мазни пържоли, нали?
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети