bojo_kolev написа:Абе и аз съм мъж ама това не го разбирам, какво означава аз няма да има някакъв зеленчук, защото не изглеждал добре и имало паржоли, напротив, всичко трябва да е особено балансирано, иначе няма как нито да изглеждаме добре, да не говорим, че да се чувстваме по такъв начин
Ваня Стойчева написа:bojo_kolev написа:Абе и аз съм мъж ама това не го разбирам, какво означава аз няма да има някакъв зеленчук, защото не изглеждал добре и имало паржоли, напротив, всичко трябва да е особено балансирано, иначе няма как нито да изглеждаме добре, да не говорим, че да се чувстваме по такъв начин
Ела ги развивай тези теории пред мъжа ми, той смята, че подобни истории са засукани. предочита да яде месо и картофи, рядко успявам да го накарам да опита зеленчуци.
Rali_hr написа:Оооо, чичо ти Кольо на Ванчето, дето е на 50+ години няма да хукне на фитнес инстрктор
Локумът написа:Абе какво да ви кажа, ям и си пия и си нося новите дрехи и толкова.Разбира се, гелдам да не прекалявам, че внуци ще чакам един ден, ще ми се да ги видя.
Локумът написа:Абе какво да ви кажа, ям и си пия и си нося новите дрехи и толкова.Разбира се, гелдам да не прекалявам, че внуци ще чакам един ден, ще ми се да ги видя.
Slavena написа:Мъжете трябва да ядат много месо, мъжка храна
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта