Да си поговорим за различните... кюфтета

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Да си поговорим за различните... кюфтета

Мнениеот Kremiliya » 18 Сеп 2015, 12:29

Хм, освен от брашното ад е, някой пробва ли ги, мен много ме зарибиха тези кюфтета, мисля сега тези много почивни дни да ги изпробвам. :)
Аватар
Kremiliya
 
Мнения: 1865
Регистриран на: 20 Ное 2014, 11:14

Re: Да си поговорим за различните... кюфтета

Мнениеот zheleva212 » 22 Сеп 2015, 15:23

Kremiliya написа:Хм, освен от брашното ад е, някой пробва ли ги, мен много ме зарибиха тези кюфтета, мисля сега тези много почивни дни да ги изпробвам. :)

Определено си е от брашното няма друга причина за това, аз днес правих такива и нямах никакъв проблем, а и по-влажни да останат не е проблем, тъй като не се пържат, а се пекат, т.е. няма как тотално да се разпаднат, може лекичко да се напукат само! ;)
zheleva212
 
Мнения: 383
Регистриран на: 20 Ное 2013, 16:51

Re: Да си поговорим за различните... кюфтета

Мнениеот Snejna » 23 Сеп 2015, 16:42

Пърженето е гадно малко! :) Нямаме избор обаче, става по-вкусно и то много по-вкусно :)
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Re: Да си поговорим за различните... кюфтета

Мнениеот веселказасмяна » 25 Сеп 2015, 16:04

Snejna написа:Пърженето е гадно малко! :) Нямаме избор обаче, става по-вкусно и то много по-вкусно :)

За три пъти в годината нищо няма да ти стане, ако това е единственото пържено, което ядеш, но рядко се спира само до там :idea:
веселказасмяна
 
Мнения: 295
Регистриран на: 24 Сеп 2014, 12:43

Re: Да си поговорим за различните... кюфтета

Мнениеот Krum » 28 Сеп 2015, 16:31

Ми аз не ям много пържено честно да си кажа, или ако е ям често е в комбинация с много салата, тъй че не го мисля особено. :)
Аватар
Krum
 
Мнения: 1386
Регистриран на: 21 Ное 2014, 14:30

Re: Да си поговорим за различните... кюфтета

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Сеп 2015, 19:44

Krum написа:Ми аз не ям много пържено честно да си кажа, или ако е ям често е в комбинация с много салата, тъй че не го мисля особено. :)

Така е най-добре, но ми звучи малко като да слагаш джинджифил в зехтина като се готви, че да му неотрализира канцерогенността... :lol:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron