Помогнете ми - как да започна да се храня здравословно на работа

Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене

Re: Качествени продукти на добри цени?

Мнениеот fawla » 23 Юни 2017, 09:44

Monika_Spasova написа:ха, супер! Точно моето масло свърши, днес ще отида да си взема, дано след работа да има. Аз го използвам главно за мазане, вие как го ползвате?

Аз го използвам не толкова като основна мазнина за готвене, колкото за акцент и аромат. Когато правя палачинки ги мажа са кокосово масло, използвам го и в различни кремове, когато си правя, в сладолед също. Понякога, но за това може да ме биете, смесвам прясно мляко, 2-с.л. кокосово масло, слагам кокосови стърготини малко черен шоколад на парчета и си го прибирам в хладилника, после от време на време ходя и греба по една лъжица, като ми се преяде нещо сладко.. :mrgreen:
Аватар
fawla

Мнениеот Gold » 23 Юни 2017, 12:57

Krum написа:И аз ще отида да си взема, от баварската кухня има много готини неща, които могат да се пробват.

Да наистина, а и най-готино е да опитваш нови неща и вкусове. Че все едно и също да хапваме, не върви.
Gold

Мнениеот vanusha » 23 Юни 2017, 13:37

Вие главно по мезетата ли залитате? Питам, защото аз не си падам по колбаси и от такива седмични промоции трудно мога да се възползвам. :)
vanusha

Мнениеот nefertiti » 23 Юни 2017, 14:04

Аз от Баварската съм си набелязала сиренца и други млечни продукти, както и десертите.
nefertiti

Мнениеот Doktoricata » 23 Юни 2017, 14:16

Разбират ги нещата баварците, трудно можеш да им устоиш. Доста добре бяха заредени, голямо разнообразие имаше. То сиренца, салами, наденици, десерти, да не забравя и бирата, та за всеки има по нещо. Доста неща купихме и то на добра цена, бяхме замислили пикник да се правим, ама времето беше лошо, та остана за този уикенд- прогнозата за времето е, че ще бъде хранително и напоително... :lol:
Doktoricata

Мнениеот rabotnata pchela » 23 Юни 2017, 15:31

Ееее, купете ми и ми пратете де! :) какви сте такива.. тук баварска седмица няма. Даже Баварци не познаваме изобщо.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот denislavahristova » 27 Юни 2017, 12:06

Аз гледам да купувам качествени продукти, но понякога здравословното хранене и качествените продукти излизат твърде скъпо.
denislavahristova

Мнениеот Rali_hr » 27 Юни 2017, 14:21

denislavahristova написа:Аз гледам да купувам качествени продукти, но понякога здравословното хранене и качествените продукти излизат твърде скъпо.

Така е да, винаги излиза по-скъпо, ако искаш да се храниш добре. Но пък ако се замислиш, ограничават се толкова много вредни храни, така че няма много голямо повишаване на разхода за храна.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Pipilota » 27 Юни 2017, 14:55

Ако се ограничат,обаче.
А за промоции като си говорим, не е най-здравословното,но ще го казвам - в Билла има олио Бисер напромоция. Може да не го ползвате, но у нас си готвя с олио, не мога да готвя със зехтин, нито пък с мас да речем, просто не ме кефи. :))
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Stark » 25 Яну 2018, 13:50

Pipilota написа:Ако се ограничат,обаче.
А за промоции като си говорим, не е най-здравословното,но ще го казвам - в Билла има олио Бисер напромоция. Може да не го ползвате, но у нас си готвя с олио, не мога да готвя със зехтин, нито пък с мас да речем, просто не ме кефи. :))

И според мен е трудно да се намери заместител на олиото, не използвам много, но например зехтина ми мирише, пробвах с масло от авокадо, усещам една специфична миризма от него, когато се нагрее.
Аватар
Stark

ПредишнаСледваща

Назад към Здравословно хранене