Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Помогнете ми - как да започна да се храня здравословно на работа

09 Сеп 2015, 16:09

Би ли сподеилла кой е онлайн магазина? Аз разглеждахй един Зоя или нещо такова, но цените ме убиват направо. :oops:

10 Сеп 2015, 09:37

Anka написа:Би ли сподеилла кой е онлайн магазина? Аз разглеждахй един Зоя или нещо такова, но цените ме убиват направо. :oops:

Има поне няколко онлайн био магазина - Зоя, Спирала и др. Да, цените на някои продукти наистина са стресиращи, но съвсем не е необходимо да се ползва всичко това :)
Следи промоциите, има много добри предложения. Освен това лично за мен далеч не е важно всичко да ми е био, напротив! Сушени плодове си купувам от супермаркетите, ядки - също, както и от пазара. Онлайн купувам само неща, които не мога да намеря в магазините наоколо.

10 Сеп 2015, 10:13

Мисля и аз да започна да си диря различни продукти от био магазините, сега последната ми страст е да си хапвам кълнове, а освен от слънчоглед от друго досега не съм си правила, а съм се зарибила много. :mrgreen:

10 Сеп 2015, 11:34

Kaya написа:Мисля и аз да започна да си диря различни продукти от био магазините, сега последната ми страст е да си хапвам кълнове, а освен от слънчоглед от друго досега не съм си правила, а съм се зарибила много. :mrgreen:
да, там ще си намериш семена за покълавне, аз обикновено купувам масла от такива магазини, както и различни брашна. :)

11 Сеп 2015, 13:46

Не е ли най-правилно да се придържате към здравословното хранене? )

11 Сеп 2015, 16:02

qwerryyy написа:Не е ли най-правилно да се придържате към здравословното хранене? )

Сега остава да уточниш и какво имаш предвид :)
Защото ми се струва, че точно за това говорим тук - как да се храним здравословно на работа, какви храни са най-подходящи за приготвяне, носене и т.н.

11 Сеп 2015, 16:29

Каквото и да е сготвено, без белия хляб в допълнение е добра алтернатива за хранене в офиса ;)

12 Сеп 2015, 11:36

Днес си нося на рабоат печени картофки останаха от снощи, в допълнение с малко зелева салата, не е зле, но не е много вкусно ;)

12 Сеп 2015, 14:04

Аз си правя план за седмицата, ако ми остане нещо от вечерята, примерно малко макарони - спагети, веднага си правя една салата за другия ден с повече зеленцучи, царевица, маслинки и съм готова с обяда. :) Вкусно и полезно! :) Разбира се се старая да имам за следобедя малко ядки или сушени плодове за да не осатвам много гладна и да не озверявам, иначе като хапна на обяд до 19ч докато се прибера съм готова и слон да изям и като се наям зверски на вечеря се обесмисля цялото внимаване прз деня :)

12 Сеп 2015, 15:30

Планът за седмицата а и за всеки ден е идеален, може да си правите толкова вкусни салати, само ако прочетете постовете на Yunona и ще имате ядене за месец все с велики идеи :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9