Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
09 Яну 2015, 14:30
Вижте какви гнусотии са открили в Макдоналдс -
http://hashtag-bg.com/articles/16622/. Проклет да съм, ако кракът ми някога стъпи в тая дупка. Това е направо ужасяващо! Кой знае у нас какви неща могат да се открият. Вие какво мислите за тази цялата ужасия?
09 Яну 2015, 15:12
Досега съм яла неща от Макдоналд не повече от 5 пъти, дори май са много.

Братчето ми е на 6г. и веднъж е опитвало Макдоналдс, когато му донесе дядо му като се прибираше от София, това си беше стара практика. Не му хареса, но не е място, където бихме яли изобщо. Предпочитам дори кварталните баничарници, пред Макдоналдс.
09 Яну 2015, 15:50
Там на стъпвам, много гнусна храна и изключително голяма химия. Имах познат, който работеше още преди години в Макдоналдс в Германия и каза, че дори пържените картофи идват под формата на прах, не знам как ги правят да приличат на картоф.
12 Яну 2015, 12:10
Аз съм им голям фен, вярно, че не са никак полезни, но това не означава, че не са вкусни.
13 Яну 2015, 10:28
Такива неща не ям изобщо, освен ако не знам, ако се събера с приятели, отидем на кино и кажат, айде да ядем в макдоналдс може и да се съглася, но сама не бих търсила храна там.
21 Яну 2015, 16:33
Никога не съм ги харесвала, стоят ми сякаш пластмасови и гланцирани, а виждам как масово деца вечерят там!
21 Яну 2015, 17:12
През целия си живот съм яла там най-много 3 пъти! не разбирам истерията около тях, "храната" е изцяло изкуствена.
21 Яну 2015, 17:15
Alexandrina написа:През целия си живот съм яла там най-много 3 пъти! не разбирам истерията около тях, "храната" е изцяло изкуствена.
Веднъж съм ги опитвал като деца, в мола видях една вечер супер много хлапета да ядат там, майките им щастливи и наконтени. Във вермето което ходят до мола да хранят децата си с боклуци, можеше им изпържат яйца вкъщи... като имам деца не бих му взела такова нещо..