НЕ знам дали е това принципа защото зелето да речем е полезно сурово повече, а е доста твърда храна. Ама като цяло, което може сурово по-добре да е такова.rabotnata pchela написа:Май по-твърдите храни е по-добре да бъдат сготвени
НЕ знам дали е това принципа защото зелето да речем е полезно сурово повече, а е доста твърда храна. Ама като цяло, което може сурово по-добре да е такова.rabotnata pchela написа:Май по-твърдите храни е по-добре да бъдат сготвени
Slavena написа:Аз готвя всичко много рядко ям сурови неща само краставици и домати ама и тях толкова ядем, предпочитаме сготвени и да има месце
franky написа:Slavena написа:Аз готвя всичко много рядко ям сурови неща само краставици и домати ама и тях толкова ядем, предпочитаме сготвени и да има месце
Така и трябва, какво ще се затормозяваме стомаха с твърди плодове и зеленчуци, а накъде без месцето?!
franky написа:Slavena написа:Аз готвя всичко много рядко ям сурови неща само краставици и домати ама и тях толкова ядем, предпочитаме сготвени и да има месце
Така и трябва, какво ще се затормозяваме стомаха с твърди плодове и зеленчуци, а накъде без месцето?!
Monika_Spasova написа:Въпрос на вкус,някои лятото налитат само на скара - пържоли, кюфтета и така им харесва, е разбира се със салата.
Ginger написа:По повод суровите и сготвени зеленчуци се сетих, че някакъв диетолог от Изток беше казал, че заради това хората тук живеят по-малки, тъй като ядат всички плодове и зеленчуци сурови, особено храни като зелето било добре поне за малко да се потопят във вряла вода
Назад към Вегетарианци и вегани
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта