Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ефикасни натурални начини за премахване на стрии

27 Фев 2015, 11:59

Не мисля, че и с козметика могат да се махнат пък какво остава с натурални неща, затова се мисли по-рано, преди да се появят, не може да ядеш като разпран и после да искаш да изглеждаш като супер модел!

03 Мар 2015, 09:59

Не мисля, че има начин да се отървем от стриите хора! :)

09 Мар 2015, 20:45

Не съм чула и видяла досега 1 да се е отървал от стриите, не вярвайте и не се надявайте да сте първите ;)

13 Мар 2015, 12:50

Най-добрата ми приятелка роди преди два месеца. Зарекла се е, че ще пробва каквото и да е но ще си върне предишния вид на кожата. Уж е започнала да се маже с някакви натурални масла (като по време на бременността се маза и със свинска мас), сега е зарибила по кремовете с пробиотици.

13 Мар 2015, 14:20

Tinki написа:Най-добрата ми приятелка роди преди два месеца. Зарекла се е, че ще пробва каквото и да е но ще си върне предишния вид на кожата. Уж е започнала да се маже с някакви натурални масла (като по време на бременността се маза и със свинска мас), сега е зарибила по кремовете с пробиотици.

Е, ако се е мазала достатъчно упорито и е имала повече късмет може и да няма стрии, ако все пак й са се появили си мисля, че единствено скъпите процедури по салоните за красота могат да помогнат :idea: Опитала съм доста кремове и нищо не ми е дало резултат :(

16 Мар 2015, 10:21

Колко пари хвърли жена ми като беше бременна с близнаците за разни кремове по време на бременността, та и след това, само и само да се отърве от стриите, но наистина НИЩО не помага. Мисля си, че е по-скоро до това, каква ти е кожата, отколкото грижите. Не казвам, че без тях няма и да е по-зле, но все пак .. :)

16 Мар 2015, 13:21

Маза се до края на бременността. Има малки проблеми основно по корема, разбира се. И сега се е заела много сериозно и всекидневно използва крем лавилин, също си забърква какаово масло и зехтин и маже ръце, крака и корем.

28 Апр 2015, 10:46

Искам да ви кажа, че за три месеца и половина мазане с бая неща, има страхотно подобрение при моята приятелка :o Каза, че и това, което ядеш било от значение - казала й го е нейната козметичка. Важното е, че като ми се показа миналата седмица, направо ахнах :)

28 Апр 2015, 14:53

А сподели ли ти коя храна е от значение? :)

30 Апр 2015, 12:03

Lili_pili написа:А сподели ли ти коя храна е от значение? :)

Наред с мазилата, знам, че е трябвало да пие много течности и да приема както храни, богати на витамин А, В и С така и май допълнително тези витамини. Доколкото разбрах това увеличавало еластичността на кожата :roll: Обаче не задълбочихме в режима й :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3