Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ефикасни натурални начини за премахване на стрии

30 Апр 2015, 13:00

Звучи наистина добре - здравословно и ефекта да е такъв, какъвто, може би, никой не е очаквал :idea: Но хидратацията по принцип си е важен фактор, за да изглеждаш и да се чувстваш добре, така че подкрепям, само като изключим Лавлин мазилата, които не ми се вписват на цялата прекрасна гледка!

30 Апр 2015, 16:02

niya_mazova написа:Звучи наистина добре - здравословно и ефекта да е такъв, какъвто, може би, никой не е очаквал :idea: Но хидратацията по принцип си е важен фактор, за да изглеждаш и да се чувстваш добре, така че подкрепям, само като изключим Лавлин мазилата, които не ми се вписват на цялата прекрасна гледка!

Сигурно имат ефект, все пак цената им не е малка и най-вероятно вършат някаква работа, не бива да отричаме нещо., без да имаме реални наблюдения. :)

28 Май 2015, 12:37

В аптеката дори ако питате и ще ви кажат, че ако кожата ви е податлива то каквото и да правите ще имате после стрии, това е положението.

28 Май 2015, 15:13

Стриите си остават за цял живот, само съвсем пресни и нови могат да се поправят, ако се хванат навреме.

04 Юни 2015, 01:24

Аз си имам стрий от тинейджърка, просто кожата ми е много податлива. Тогава обаче все още не знаех какво е това и както и суетна не съм едва на скоро се замислих за това.
Забелязах, че по-старите се влияят от силно витаминозна храна, но поне при мен ефекта не е постоянен, макар и да има подобрение.
По новичките обаче чудесно се влияят от комбинация на алое + мед + кокосово масло + зехтин (тези се смесват на крем) + силно витаминозна диета
Сега пак си имам ама не са така релефни и чак толкова груби. Аз обаче не ги считам за проблем, а като интересна украска на кожата тип зебричка :D :D :D

Искам да споделя, че и брат ми имаше по ръцете, но неговата кожа е неподатлива. Той се бори с тях чрез диета без хляб и без мазно месо макар като цяло да е основно на месо и картофи и от време на време салати. Въпреки че има видимо подобрение не мога да кажа в каква степен е :mrgreen: :D :mrgreen:

04 Юни 2015, 08:21

Храните дали биха наистина помогнали? Това е супер, не съм се замисляла, аз имам стрии по ръцете, дори в областта на лактите, не знам как се казва тази сгъвка там. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3