Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Увеличаваме мазнините в диетата си и топим килограми?

21 Яну 2015, 16:29

Не съм си и помислял някога за вариант, в който ще ям само това, което обичам и едновременно с това ще топя килограми. :shock: Обаче, не само май мога да мечтая, ами и да опитам този хранителен режим - с увеличаване на мазнините в диетата се топели килограми :o :shock: Да ви запозная как изглежда в моите представи вечерята, която никога няма да ми омръзна :D
meatdiet.jpg
meatdiet.jpg (33.25 KiB) Прегледано 1317 пъти

Страшно много обичам месо и вече мога да не се съобразявам само с картофите и салатите, а да хапвам месо със салати, което е още по-добрата комбинация за мен. :D

Така де, прекалено много се зарадвах, а идеята ми беше да ви питам, според вас възможно ли е да увеличим мазнините в диетата си и едновременно с това да топим килограми, като разбира се намалим въглехидратите :roll:

Re: Увеличаваме мазнините в диетата си и топим килограми?

21 Яну 2015, 16:36

Ами аз не виждам голям смисъл от тези диети, понеже утре като свърши режима ти, ще си направих една хубава баничка и хоп, пак ще си върнал 2 килограма отгоре щото ядеш белтък с въглехидрат :idea:

21 Яну 2015, 16:52

Аз съм чувала, че с повече месо се топят килограмите но не ми се вярва. :roll:

21 Яну 2015, 17:04

Мисля си, че въглехидратите са най-големия враг на слабеещите хора, а не мазнините, затова го намирам за напълно възможно :)

21 Яну 2015, 17:11

Хубавото на тази месната диета е, че не си така гладен, както при въглехидратната, :idea: :idea: но наистина, че се връщат бързо килограмите след това

21 Яну 2015, 17:16

Фигурата се постига със спорт, не с ядене, не с гладуване, спорта е работата ;)

22 Яну 2015, 12:04

Все съм мислила, че от свинско и винско се пълнее, но знае ли човек. Мисля си все пак, че най-големите виновници за лошата фигура са въглехидратите, а в пържолите няма, а белтъците и протеините се усвояват най-бързо, затова месните диети са най-ефикасни.

24 Яну 2015, 16:10

Най-виновни са въглехидратите, затова мазнините не би трябвало да пречат по някакъв начин на слабеенето :)

24 Яну 2015, 16:37

Звучи ми като диетите на Дюкан :Р

25 Яну 2015, 09:21

Според мен тайната не е в мазнините, а в протеините. Организма ни по-лесно ги усвоява, а в храните с повече протеини, има повече мазнинки, никаква странна математика ;))
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4