23 Яну 2015, 17:08
Локумът написа:Аз винаги ги накисвам във вода, поне за 30 минути, не знам до колко им действа добре, но се надявам, се че така успявам да ги почистя малко или много.
23 Яну 2015, 17:45
silver933 написа:Локумът написа:Аз винаги ги накисвам във вода, поне за 30 минути, не знам до колко им действа добре, но се надявам, се че така успявам да ги почистя малко или много.
и аз ги накисвам, научих и женат ана тая практика, не знам дали е по-добре, но не вярвам да е по-зле, после белим
23 Яну 2015, 21:15
23 Яну 2015, 21:50
24 Яну 2015, 09:48
28 Мар 2016, 12:11
29 Мар 2016, 15:19
roksana написа:И аз съм чувала, че листните зеленчуци е хубаво да се изкисват във вода. Знам, че на пара като са приготвени зеленчуците, доста от нитратите изчезват.
29 Мар 2016, 15:41
Lili_pili написа:
А който накисва зеленчуците - лапад, спанак, маруля, за колко време ги киснете?
29 Мар 2016, 16:20
Ваня Стойчева написа:Lili_pili написа:
А който накисва зеленчуците - лапад, спанак, маруля, за колко време ги киснете?
Лили, аз лично ги накисвам за половин 1 час, не повече. :)
27 Май 2016, 11:31