Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
09 Дек 2015, 14:32
Ваня Стойчева написа:Удоволствието да се подстрижа не си го давам, затова ходя да фризьор, събирам се с приятелки и си клюкарстваме, но ми харесват жените, които успяват да се справят сами с това. :)
Ее, да ако фризьорът ти е приятен, харесва ти да прекарваш време там си е страхотен момент за женски разговори. :)
14 Дек 2015, 15:45
Elica написа:Ваня Стойчева написа:Удоволствието да се подстрижа не си го давам, затова ходя да фризьор, събирам се с приятелки и си клюкарстваме, но ми харесват жените, които успяват да се справят сами с това. :)
Ее, да ако фризьорът ти е приятен, харесва ти да прекарваш време там си е страхотен момент за женски разговори. :)
Жената и тя много обича да ходи на фризьор, но най-напред решава, че сама ще се подстриже, псоле отива там да ѝ оправят главата.
14 Дек 2015, 17:47
silver933 написа:Elica написа:Ее, да ако фризьорът ти е приятен, харесва ти да прекарваш време там си е страхотен момент за женски разговори. :)
Жената и тя много обича да ходи на фризьор, но най-напред решава, че сама ще се подстриже, псоле отива там да ѝ оправят главата.

Важното е, че има въображение и не е погнала децата или някоя приятелка, ами експериментира първо върху себе си, а след това тя си знае...
07 Яну 2016, 14:04
При мъжете е лесно, но една жена не може д асе остави някой да я стриже както намери за добре. Винаги на фризьор за най-сигурен успех :) Трябва българите да се отучим от това, че всичко си правим сами, за да има работа за всеки :)
07 Яну 2016, 14:29
И аз предпочитам да си ходя на фризьор отколкото да се стрижа сама а и ми доставя удоволствие, пък и така мога д анауча за някоя нова модна тенденция.
11 Яну 2016, 17:15
Elica написа:И аз предпочитам да си ходя на фризьор отколкото да се стрижа сама а и ми доставя удоволствие, пък и така мога д анауча за някоя нова модна тенденция.
казват, че ако се подстригваш сам носело нещастие, така че акос те суеверни, ето ви още една причиан да го прави някой друг.
13 Яну 2016, 16:55
На мен ми харесва идеята сам да можеш да си направиш прическа, но е друго друг човек да барне, особено ако иска да ти се оформи косата, ако е само за едното махане на връхчетата в стил каквото стане, то може и у дома сам. Но оформянето и всичко останало само от професионалист. :)
25 Апр 2018, 17:29
Отдавна се отказах да ходя на фризьор. И аз като теб реших да гледам клипчета от интернет и да подстригвам сама. И не съжалявам за това. Сега съм с няколко лева повече в джоба и с по-добра прическа.
27 Апр 2018, 09:27
Blue_sky написа:Отдавна се отказах да ходя на фризьор. И аз като теб реших да гледам клипчета от интернет и да подстригвам сама. И не съжалявам за това. Сега съм с няколко лева повече в джоба и с по-добра прическа.

Да бе ,как успя да спестиш от фризьори, колко ли пък често се подстригва човек. Аз се стрижа не повече от 2-3 пъти в годината и реално давам 20 лева за фризура за цяла година.