24 Яну 2015, 12:52
24 Яну 2015, 12:55
24 Яну 2015, 13:16
18 Юни 2015, 14:29
18 Юни 2015, 16:05
19 Юни 2015, 11:28
Mon_ton написа:Винаги съм ги смятала за по-вредни, няма никаква логика нещо да му се източва мазнината, особено след като си е естествена
19 Юни 2015, 11:40
19 Юни 2015, 11:52
19 Юни 2015, 12:56
Snejna написа:Смятам, че всичко, което е минало възможно най-малка обработка е по-здравословно, това важи и за киселото мляко и за кашкавали и сирене. Не знам обаче, какъв трябва да е стандартния проценти при млеката да речем, затова съм решила и съм се спряла на средна хубост 3,6%.
19 Юни 2015, 13:09