Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво четете в момента?

28 Яну 2015, 15:44

Вчера взех от една приятна „Шантарам“. Чувам противоречиви мнения за нея, но нямам търпение да я прочета, мисля, че е от книгите, които ти задават много въпроси.

Re: Чалга vs.книги

28 Яну 2015, 15:46

Krum написа:Така аз познавам много хора които четат книги на фона на чалга ;Р

За такава комбинация не бях чувала. :D

28 Яну 2015, 15:46

Прочетох анотацията, звучи интересно. Ще я потърся в библиотеката, стига да не забравя. Видях, че я има и за четене онлайн, но не ми е удобно да чета на компютър.

28 Яну 2015, 16:03

Burborino написа:Прочетох анотацията, звучи интересно. Ще я потърся в библиотеката, стига да не забравя. Видях, че я има и за четене онлайн, но не ми е удобно да чета на компютър.

И аз много мразя да чета на компа, друго си да хванеш книгата в ръце и да усетиш аромата на страниците, това ми е половината удоволствие от книгата, другата половина е в съдържанието :)

Re: Чалга vs.книги

28 Яну 2015, 16:19

Tinki написа:
Krum написа:Така аз познавам много хора които четат книги на фона на чалга ;Р

За такава комбинация не бях чувала. :D

Всякакви индивиди виреят по земята, така че не би трябвало да се учудваш от нищо, важното е както влиза в главата, а най-вече, какво остава там.

30 Яну 2015, 17:31

Съгласна съм с вас, никога не съм чела книга на компютъра. Винаги опитвам да си я намеря на хартия, купувам, заемам, каквото успея, но винаги на хартия.

30 Яну 2015, 17:35

Мен не ме бърка да чета толкова на компютър, телефон, таблет, ако са ми отпочинали очите, но това рядко се случва :|

30 Яну 2015, 18:49

donni написа:Мен не ме бърка да чета толкова на компютър, телефон, таблет, ако са ми отпочинали очите, но това рядко се случва :|

Ае не е много готино, наистина и очите се натоварват повече и не е много готино да четеш на такива устройства, пък особено някоя голяма книга от 500 страници..

Re: Четете книги, за да сте здрави!

15 Май 2015, 10:12

Сега покрай 24 май се замислям колко въобще не чета книги :)

Тежко болно дете мечтае за книги

29 Фев 2016, 20:11

Тежко болно дете моли за книги. Диан е едно от многото болни деца в България. Той прекарва времето си вкъщи и е лишен от възможността да се радва на повечето забавления, на които и връстниците му.

Той обаче не е лишен от устрема и желанието да чете и изследва нови светове. За момчето няма по-голяма магия от четенето. То е основното му развлечение и голяма страст. Момчето с охота поглъща всяка страница, но няма финансовата възможност да си купува книги. Причината е, че лечението му изчерпва ресурсите на близките му.

Желаещите могат да помогнат на Дидо като му подарят една или повече книги. Момчето споделя, че обича да чете признатите за класики и шедьоври заглавия в световната литература, разказват в писмо до медиите желаещи да помогнат на Дидо.

„Ако някой има книги за изхвърляне - класика или такива, които са шедьоври, моля да ми ги подари. Обожавам книгите. Обожавам буквите. А книгите не трябва да се изхвърлят. Благодаря предварително", споделя самият Диан. Можете да подарите книга на Дидо, като му я изпратите на следния адрес: https://www.facebook.com/dian.gospodinov.14 Телефон за контакти: Диан Господинов - 0887 205 585.

Диан и близките му не могат да си позволят куриерските разходи, така че книгите не трябва да бъдат изпращани за тяхна сметка.

Ако някой желае да помогне на момчето финансово – също може да го стори. Добри хора вече са му помогнали да събере пари за инвалидна количка, като точно преди Коледа той е станал от леглото.

Финансовото дарение може да бъде направено на сметка:

BG56IORT73711003133100 BIC код - SWIFT code :IORTBGSF Диан Юриев Господинов Тел.0884109095 Или на PayPal: gospodinov3@abv.bg.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20