Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
11 Дек 2015, 12:19
Lisica написа:Ще ми се много да си намеря такъв крем, сега използвам лосион за тяло, но не ми харесва.

Най-доброто нещо в този случай е кокосовото масло - икономично и става за всичко, включително и ядене
20 Юли 2016, 16:28
Грохот написа:Lisica написа:Ще ми се много да си намеря такъв крем, сега използвам лосион за тяло, но не ми харесва.

Най-доброто нещо в този случай е кокосовото масло - икономично и става за всичко, включително и ядене

Не е много икономично, ако се мажеш от глава до пети, но зависи много какво е състоянието на кожата, ако не е плачевно, т.е. не е крайно суха, то може и да е икономично, но ако е много суха кожата тя си попива зверски и едно мазане на ден дори не стига.
21 Юли 2016, 10:50
За да изглежда свежа кожата, трябва и вътрешно, и външно да се поддържаме. Хубава храна, с повече плодове и зеленчуци, козметични процедури иначе да разчитаме само на добри гени или на почистването на лицето едва ли ще стане.
25 Юли 2016, 16:48
klara написа:За да изглежда свежа кожата, трябва и вътрешно, и външно да се поддържаме. Хубава храна, с повече плодове и зеленчуци, козметични процедури иначе да разчитаме само на добри гени или на почистването на лицето едва ли ще стане.
Права си, но се замисли, че и предците ни са се радвали на хубава кожа без процедури, аз ги намирам за излишни, всички ще остареем и не виждам нищо лошо една жена над 50 години да има някоя друга бръчка. :)
25 Юли 2016, 17:11
За мен има разлика между свежа кожа и без бръчки. Една 50-годишна жена с бръчки също може да изглежда със свежа кожа - без петна, сенки, видими пори и омазняване, равномерен тен. Бръчките са нещо друго.
26 Юли 2016, 09:25
Аз лично се старая да не се омазвам с излишен грим. Няма нищо лоши в малко грим, но нанасянето на дебели слоеве различни гадости Е излишно и няма как да не затормозява кожата.
26 Юли 2016, 11:24
Lollipop написа:Аз лично се старая да не се омазвам с излишен грим. Няма нищо лоши в малко грим, но нанасянето на дебели слоеве различни гадости Е излишно и няма как да не затормозява кожата.
И с ежедневен грим става, но задължително добро почистване всеки ден, от време на време маски, подхранване и така :)
26 Юли 2016, 12:31
Lollipop написа:Аз лично се старая да не се омазвам с излишен грим. Няма нищо лоши в малко грим, но нанасянето на дебели слоеве различни гадости Е излишно и няма как да не затормозява кожата.
Ако се ползва качествен грим и се спазват всички правила на гримирането като полагането на основа, за да се защити кожата, а не грима направо върху нея, не би трябвало да е проблем.
15 Авг 2016, 14:18
И все пак на мен лично ми изглежда прекалено и ненужно, това че се използва И основа не го прави по-лицеприятно. :)
18 Авг 2016, 17:14
Манекенките като цял живот са с грим и какво ли не са слагали по лицата си, да не би да изглеждат сбръчкани и с лоша кожа? Качеството и поддръжката са ключа явно.