Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
26 Яну 2015, 17:02
Много харесвам красиво поднесена храната, но по-рядко, за да бъде специално, ако е всеки ден няма да бъде интересно.
13 Фев 2015, 17:34
аз не си играя с храната, слагам я в чинията и толкова не ми дреме как изглежда, човек трябва да яде каквото има не да ми се правят такива лиготии, сандвичи на формички не знам си какво си.
14 Фев 2015, 10:49
Slavena написа:аз не си играя с храната, слагам я в чинията и толкова не ми дреме как изглежда, човек трябва да яде каквото има не да ми се правят такива лиготии, сандвичи на формички не знам си какво си.
Не ти ли е по-приятно и по-красиво, когато видиш чинията си подредена, да има някакъв смисъл в нея, нещо красиво.
17 Фев 2015, 17:51
обожавам красиво аранжирана храна, много събужда апетита и те кара да подхождаш с уважение към храната, а не просто да се натъпчеш

)
17 Фев 2015, 18:09
Kremiliya написа:обожавам красиво аранжирана храна, много събужда апетита и те кара да подхождаш с уважение към храната, а не просто да се натъпчеш

)
Наистина е много красиво и изключително приятно да ядеш от такава чиния, аз много харесвам такива неща.

)
04 Апр 2017, 14:15
харесват ми, но не ме бива в подредбите на такива чинии и такива прекрасни красоти да нарежда по масата, аз съм по практичните хапвания.
05 Апр 2017, 20:35
сега много популярни станаха едни сандвичи с различна форма, като тези на снимката. опитах се да направя за празник на детето и за гостите. получи се, но разбира се, наистина е за празнични случаи :) заниманието си струва, когато децата те оценят и извикат "ехаааа!"
09 Апр 2017, 08:47
На мен са ми много красиви! Участвам в няколко кулинарни групи, една жена си нарежда пържените картофи, вярно изкуство, но за мен си е изкукуригване.
Иначе тези симпатични подреждания на чинията за празници и за дечицата наистина е страхотно
09 Апр 2017, 09:40
Ваня Стойчева написа:На мен са ми много красиви! Участвам в няколко кулинарни групи, една жена си нарежда пържените картофи, вярно изкуство, но за мен си е изкукуригване.
Иначе тези симпатични подреждания на чинията за празници и за дечицата наистина е страхотно
Ехее, това е вече прекалено, едно е д ати е поднесена красиво чинията, но да си изям времето, за да подреждам пържени картофи трябва доста да ме боли главата.
13 Апр 2017, 00:39
Красиво поднесеното ястие е храна за очите.
Гледам с удоволствие кулинарни предавания, които показват изкуство и красота в кулинарията.
Мастершеф е чудесен пример.