Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
06 Окт 2015, 12:00
Единствено за джинджифила съм чувал положителни неща, хората го ядат и му се радват, дано анистина да има антираково действие.
13 Окт 2015, 15:42
Локумът написа:Единствено за джинджифила съм чувал положителни неща, хората го ядат и му се радват, дано анистина да има антираково действие.
Мисял, че лук, лимон, чесън, сода също имат такива действия, но то си е пази Боже там!
14 Окт 2015, 12:10
Pipilota написа:Локумът написа:Единствено за джинджифила съм чувал положителни неща, хората го ядат и му се радват, дано анистина да има антираково действие.
Мисял, че лук, лимон, чесън, сода също имат такива действия, но то си е пази Боже там!

Ама и куркумата има такова действие, не е за подценяване силата й!
14 Окт 2015, 13:42
Да и куркума, абе общо взето подправките правят чудеса
14 Окт 2015, 14:13
Локумът написа:Да и куркума, абе общо взето подправките правят чудеса

Така е, но сякаш тези източните правят повече магии, тука няма да видиш някъде да пише какво лекува чубрицата или самардалата
14 Окт 2015, 14:39
Тук май само чубрица и самардала верно вирее и са ни традиционни подправки, доста сме ограничени на вкусове ние.
14 Окт 2015, 15:54
за витамини точно не знам, до колкото знам витамин С доста повлиява ан рака, но как и защо ен съм наясно, дали има някаква "превантивна" мярка също нямам идея.
10 Ное 2015, 10:38
fawla написа:за витамини точно не знам, до колкото знам витамин С доста повлиява ан рака, но как и защо ен съм наясно, дали има някаква "превантивна" мярка също нямам идея.
Кзва ли ти някой, но съм чувал за лечения, които са директно вкарване на витамин С в тумора и неговото премахване по такъв начин, ама колко е истина... един Господ знае.
11 Ное 2015, 10:14
Да, наистина няма от къде да знаем, но ако е толкова лесно е учудващо защо не се признава от лекарите и не се практикува.
30 Мар 2016, 13:42
Хората чакат да се разболеят от рак – и чак след това се чудят как да се излекуват. Защо е нужно да чакаш болестта да те атакува и да ти нанесе вреда – и едва след това в паника да се чудиш как да се лекуваш? – Профилактиката е много по-лесна от лечението!
Те постъпват така неразумно защото всеки си мисли „Това се случва на другите – не на мен!”
Това е много наивна надежда – всички които са умряли от рак, са разчитали точно на това! – а колко по-лесно е било да предприемат профилактични мерки – и да са живи!
Горчивата истина е тази – официална статистика на USA:
- през 1970 г. – всеки 10-ти жител на планетата е имал рак
- през 2008 г. – всеки 3-ти
- за 2020 г. – прогноза: всеки втори жител на планетата ще има рак!
Кой е мъдрият път да действаме?
Посетете моя персонален сайт
(wwclub.us/v.vasilevski)
към Системата «Cancer Cure Clinic Online» и узнайте безплатно кои са най-простите и най-резултатни методи за профилактика от рак!
Проявете благоразумие СЕГА – за да се предпазите от мъка, болест и смърт – и да останете живи!