Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
21 Апр 2015, 15:39
Никога не съм изоставала с домакинските си задължения, като се прибера чистя набързо и толкова, работя на смени и имам много време да почиствам преди да отида на работа, или следобед.
28 Апр 2015, 16:57
Не съм забелязал жената да има проблеми с чистенето и прането и по кафета ходи, ама на нас май са ни много занижени критериите..
28 Апр 2015, 17:11
Локумът написа:Не съм забелязал жената да има проблеми с чистенето и прането и по кафета ходи, ама на нас май са ни много занижени критериите..
Що не вземеш ти да ѝ вършиш малко задачите, за да разбереш за какво става въпрос, може пък да се справяш по-добре и да не ти тежи толкова.
27 Май 2015, 11:15
Ама аз не разбирам какво е това ежедневно чистене, бърсане и търкане, аз чистя веднъж в седмицата и не мисля, че ми е проблем
27 Май 2015, 12:10
gomez123 написа:Ама аз не разбирам какво е това ежедневно чистене, бърсане и търкане, аз чистя веднъж в седмицата и не мисля, че ми е проблем

Не знам дали имаш деца, но аз с 2 деца, ако чистя веднъж в седмицата ще ме е срам да се прибирам у дома, чистя всеки ден по малко, защото иначе е кочина.
09 Юли 2015, 12:26
Аз ще ви дам една идея, има жени, които чистят на много изгодни цени, възползвайте се
09 Юли 2015, 14:22
Ужас, как някаква жена ще ми пипа в къщата, ще откача, а и обичам да ми е разхвърлено
09 Сеп 2015, 13:54
Няма нищо лошо в това да има домашна помощница, все пак вие и казвате колко й е позволено, а ако са само дрехи и бърсане на прах какво лошо има.
09 Сеп 2015, 16:13
О, само да ми има кой да ми чисти, хич няма да се оплача, чистенето е занимание за цял живот няма и миг почивка, не е толкова готино да знаете
10 Сеп 2015, 11:47
Lili_pili написа:Аз ще ви дам една идея, има жени, които чистят на много изгодни цени, възползвайте се

замисляла съм се, но за малко занимание да давам голяма част от семейния си бюджет не си струва, а и никога няма да ми е подредено както аз искам, а за дачисти някой друг, аз пак трябва да съм у дома , нали? Не мога да си оставя покъщината в ръцете на непозната. Използвам такива услуги за миенето на прозорците, защото сме на висок етаж и за прането на диваните.