Как да намаля времето за изпълнението на домакинските задачи?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Re: Как да намаля времето за изпълнението на домакинските задачи?

Мнениеот Mon_ton » 10 Сеп 2015, 12:06

Сега ми идва малко тежко да се справям, но успявам. ;) Изградила съм си план и го следвам, на сутрешния сън на малката съм измела и измила пода и по възможност съм си сготвила, за да може останалото ми вреем да е свободно. ;) Лятото когато е горещо, ще си изместя часовете в горещините, а тя малката е толкова кротка и прекрасна, че няма причини да се притеснявам дали ще се справя :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот annamaria » 10 Сеп 2015, 14:57

никак. не се ли завърти някой покрай тебе,не можеш бързо да приключиш с домакинската работа.
annamaria

Мнениеот mix_twix » 10 Сеп 2015, 15:25

annamaria написа:никак. не се ли завърти някой покрай тебе,не можеш бързо да приключиш с домакинската работа.

AКо е някой в стила на Никола Крумов може и да не свършиш никога. :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Сеп 2015, 16:14

mix_twix написа:
annamaria написа:никак. не се ли завърти някой покрай тебе,не можеш бързо да приключиш с домакинската работа.

AКо е някой в стила на Никола Крумов може и да не свършиш никога. :lol:

:lol: :lol: :lol: Ако знаеш колко съм им голяма фенка на него и цялото му странно съжителстване с половинката и котката ивелина ,разбриа се!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Slavena » 11 Сеп 2015, 12:56

не съм съгласна някоя да идва и да ми рови из нещата, може да ми направи магия, така че по-добре сама да си чистя и да си подреждам. затова съм ограничила разхвърлянето, детето играе само с по 1 играчк и всеки ползва по една чиния.
Slavena

Мнениеот Pipilota » 12 Сеп 2015, 09:23

Този някой да ми чисти идеално и аз да нямам този ангажимент, пък надали ще седне да ми прави магии, но не бих си дала парите за това нещо, все пак съм достатъчно добре организирана, за да мога да чистя сама. :) Просто се старая всеки ден да правя по нещо малко, за да не се натрупва много работа, не е невъзможно. ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Rali_hr » 15 Сеп 2015, 09:36

Lili_pili написа:Аз ще ви дам една идея, има жени, които чистят на много изгодни цени, възползвайте се ;)

Има да, само че няма как да стане номера и да дойде някоя да изчисти за мене. :))
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Mon_ton » 15 Сеп 2015, 10:06

Организация трябва, ако се чисти всеки ден по 20 минути винаги ще е чисто и подредено, никога няма да си губите дните в чистене, това е най-простото правило, често и по малко. :) А и ако имате някои тактики и улеснения като съдомиялна, робот и прочие, да ви скъси работата ще е още по-добре. ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот bojo_kolev » 15 Сеп 2015, 10:32

Rali_hr написа:
Lili_pili написа:Аз ще ви дам една идея, има жени, които чистят на много изгодни цени, възползвайте се ;)

Има да, само че няма как да стане номера и да дойде някоя да изчисти за мене. :))

Най-кофти е, че след тази жена никога не може да ти е подредено така, както го правиш сам :|
bojo_kolev

Мнениеот Slavena » 17 Сеп 2015, 13:36

bojo_kolev написа:
Rali_hr написа:

Най-кофти е, че след тази жена никога не може да ти е подредено така, както го правиш сам :|

ако те мързи да чистиш така ще ти се струва много подредено дори тъй че не си мисли че няма да е добре почистено всичко, проблемът както казах са лошите очи с които тази жена ще влезе у вас. :!:
Slavena

ПредишнаСледваща

Назад към За дома – съвети и идеи