Ако можеха да говорят, но не могат, затова нека поговорим вместо тях. Споделетe всичко за вашите домашни любимци - типични или екзотични.
Онлайн консултация с
д-р Искрен Станилов и
д-р Деница Русева
10 Фев 2015, 17:30
Кой ги знае къде ги има тези животни интересни са но и все пак какво ни интересува какво има някъде по света, важно е какво може да се срещне при нас.
12 Фев 2015, 14:40
Slavena написа:Кой ги знае къде ги има тези животни интересни са но и все пак какво ни интересува какво има някъде по света, важно е какво може да се срещне при нас.
Да, за такива като теб, които не виждат по-далеч от носа си, няма смисъл да се информират какво има по света
12 Фев 2015, 16:16
Rali_hr написа:Slavena написа:Кой ги знае къде ги има тези животни интересни са но и все пак какво ни интересува какво има някъде по света, важно е какво може да се срещне при нас.
Да, за такива като теб, които не виждат по-далеч от носа си, няма смисъл да се информират какво има по света

Бе моля ти се, няма какво да им коментираш на такива, Славенчето си живее сигурно в някое гето и изобщо не ѝ дреме нищо за света!
07 Яну 2017, 20:15
оп,. да взема да я побутна малко тая тема, а! Вижте какъв сладур ми попадна Bush viper, общо взето тоя Bush на тая пепелянка не можах да го преведа, но някой, ако намери повече инфо да сподели, за мен това е дракон.

- 3ddc23cb23ced790c4daf50b24012a7b.jpg (55.83 KiB) Прегледано 718 пъти
11 Яну 2017, 15:03
Ама това реално животно ли е? Изглежда ми рисувано

. Уникално е!
24 Фев 2017, 14:37
МНого готин драГон. ;) тая тема ми беше любима, жалко че е замряла, но след малко и аз ще се върна с гръм и трясък в нея:

- strange-animals-you-didnt-know-2-2.jpg (67.37 KiB) Прегледано 613 пъти
Тва е рибата прилеп с червени устни (няма такова име), не може да плува и се разхожда по дъното на морето.
24 Фев 2017, 16:31
Леле, че интересна риба, много е грозна наистина, представяте ли си това да го срещнете, на живо ще изглежда със сигурност много страшно.
24 Фев 2017, 17:10
ама че странни животни, това последното е много грозно, иначе змийчето дракон е толкова сладко, ами .. готини са такива животни, жалко, че повечето все са под някаква форма опасни.
27 Фев 2017, 15:28

- akula goblin.jpg (11.01 KiB) Прегледано 559 пъти
Тази акула гоблин е доста страховита и се среща в океаните на дълбочина не по-малко от 100 м. Направо като някакво древно чудовище изглежда

.
16 Мар 2017, 17:01
Тази акула с право си носи името гоблин, доста е грозна, става за да бъде включена в орките на Властелина на пръстените.