29 Май 2015, 16:45
Neven498 написа:renetka написа:Определено помага на метаболизма, защото храната се абсорбира по правилен начин. Не се получава застояване и гниенеВади токсините от организма с две думи. Аз и затова повтарям, че пробиотик не се пие само когато пиеш антбиотик
Примерно на моя пише, че намалява опасността и от бактериални и гъбични инфекции на пикочните пътища, както и вагинални такива.
Това за гъбичните инфекции не го знаех.
29 Май 2015, 16:58
01 Юни 2015, 12:35
Lisica написа:Neven498 написа:renetka написа:Определено помага на метаболизма, защото храната се абсорбира по правилен начин. Не се получава застояване и гниенеВади токсините от организма с две думи. Аз и затова повтарям, че пробиотик не се пие само когато пиеш антбиотик
Примерно на моя пише, че намалява опасността и от бактериални и гъбични инфекции на пикочните пътища, както и вагинални такива.
Това за гъбичните инфекции не го знаех.
е ,как, те точно пробиотиците се пият с цел да не се развият гъбични инфекции при приема на антибиотик.това им е главната идея.
01 Юни 2015, 14:05
01 Юни 2015, 15:05
Mon_ton написа:Като цяло пийте от време на време пробиотик за здраве!Това е извода, няма да ви навреди!
02 Юни 2015, 13:26
Rali_hr написа:Mon_ton написа:Като цяло пийте от време на време пробиотик за здраве!Това е извода, няма да ви навреди!
Точно, аз си мисля, че на есен ина пролет е добре да има по един такъв курс
03 Юни 2015, 13:11
03 Юни 2015, 14:47
kauda написа:Какъв грип по това време, наистина ли?!
03 Юни 2015, 17:31
05 Юни 2015, 01:25
renetka написа:Вирусите най-добре виреят на топло време, не знаете ли? Като е кучи студ няма грип
Иначе и аз съм на мнение, че пробиотик задължително в междинните сезони, когато организмът се адаптира към промените и е по-слабА и се адаптира към смяна в храната все пак тогава.