05 Юни 2015, 10:30
renetka написа:Вирусите най-добре виреят на топло време, не знаете ли? Като е кучи студ няма грип
Иначе и аз съм на мнение, че пробиотик задължително в междинните сезони, когато организмът се адаптира към промените и е по-слабА и се адаптира към смяна в храната все пак тогава.
05 Юни 2015, 11:34
maminka написа:Разбира се, а и тогава най-често се откриват и раздразват гастрити и подобни чревни неразположения, затова и по-леко и по-плавен трябва да е този преход, въпреки че като видиш прясна храна, няма как да не й се нахвърлиш
05 Юни 2015, 12:28
08 Юни 2015, 12:22
Mon_ton написа:Как ще се влиея гастрита от пробиотиците не мога да го повярвам, ще взема да купя на майка ми може да ѝ облекчи болките особено през есента.
08 Юни 2015, 14:37
Mon_ton написа:Как ще се влиея гастрита от пробиотиците не мога да го повярвам, ще взема да купя на майка ми може да ѝ облекчи болките особено през есента.
08 Юни 2015, 15:01
Snejna написа:Mon_ton написа:Как ще се влиея гастрита от пробиотиците не мога да го повярвам, ще взема да купя на майка ми може да ѝ облекчи болките особено през есента.
Аз също съм с гастрит, на пролет и на есен реших и аз повлияна от тук да пия пробиотик, преминаването от едни режим на хранене към друг създава големи проблеми, особено на есен ми е много трудно. Засега има ефект, не съм имала нито една криза, надявам се и зимата да е така.
09 Юни 2015, 10:27
11 Юни 2015, 17:53
Filipa написа:Mon_ton написа:Как ще се влиея гастрита от пробиотиците не мога да го повярвам, ще взема да купя на майка ми може да ѝ облекчи болките особено през есента.
Гастритът е доста неприятно заболяване. Освен пробиотик е хубаво да направи промени и в диетата си. Чувала съм, че се повлиява добре при изолирането на меса и консумацията на повече бобови култури.
12 Юни 2015, 09:57
Pacienti написа:Filipa написа:Mon_ton написа:Как ще се влиея гастрита от пробиотиците не мога да го повярвам, ще взема да купя на майка ми може да ѝ облекчи болките особено през есента.
Гастритът е доста неприятно заболяване. Освен пробиотик е хубаво да направи промени и в диетата си. Чувала съм, че се повлиява добре при изолирането на меса и консумацията на повече бобови култури.
Как боб и леща при гастрит!?
Те са тежкосмилаеми храни, от тях се подуват червата и се получават газове.
За пробиотика има логика...
12 Юни 2015, 11:55