Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
18 Авг 2015, 15:10
Snejna написа:С нищо не сменям, има толкова и хипоалергенни препарати, че не виждам смисъл да за се затормозявам

След като и аз се мъчих и килограми сода с лимони се лееха у нас, то сега вече не виждам смисъл, използвам си традиционните.
19 Авг 2015, 14:26
Slavena написа:Malina написа:Никога не съм пробвала, аз обичам да ми мирише на свежо, но бих изпробвала някои неща, особено за почистване в кухнята!

ми само содата, а и кафето знам че обира ароматите, тъй че ако си забравила някой път боба да изври можеш да пробваш с кафе.
Да, кафето помага, ама няма шанс да ароматизира, просто помага, въпреки че ако си си правила ексфолиант с кафе и захар и ако ти е оставало сещаш се колко приятно мирише, когато се разтвори захарта, налии... божествено
25 Авг 2015, 12:41
Мисля, че първо няма как да почистят толкова добре, аромата не е толкова дълготраен и не на последно място се хаби ресурс, което си е нередно за мен
23 Сеп 2015, 16:10
Четох някъде да се чисти хладилника с оцет и вчера пробвах, да си призная, докато не минах с гъбата с гореща вода не се получи добре.
10 Мар 2017, 16:41
Веднъж търках из нас с оцет и цялата къща после едва се измириса, та на бързо се отказах, но содата от друга страна е друго нещо, предпочитам обаче, вместо с оцет, да я разтворя с малко лимонов сок, точно заради тая миризма от оцета.
03 Апр 2017, 14:06
И аз харесвам да чистя със сода, а и абсорбира миризмите много добре. Вече всичко търкам със сода, макар че не се забравям в чистенето, но фурната отвътре я бърша само със сода и лимон, както и мивката в кухнята и в банята. Май препарат продължавам само да използвам за тоалетната чиния.
02 Май 2017, 12:57
От както започнах да чистя у дома със сода и лимон съм по-доволна, или само сода и водя. Успях да почистя в банята всичко с тази комбинация. понякога слагам малко в праха за пране, за да избели дрехите, също така го използвам и за почистване на каналите, сипвам сода и отгоре пускам няколко капки оцет.