24 Фев 2015, 16:50
mix_twix написа:Е кой сезон е най-подходящия - може би през лятото, когато има домати, а?) През зимата е трудно да си намерим домати, макар че пък от друга страна ако ги сушим зимата е добре за топлото, което ще го има вкъщи, понеже е доста дълъг процес сушенето на доматите.
26 Фев 2015, 11:04
26 Фев 2015, 14:16
26 Фев 2015, 16:43
08 Дек 2015, 12:25
Elica написа:Много време отнема правенето на сушени домати, а май не се консервират много добре. Затова предпочитам от магазина
08 Дек 2015, 13:20
rabotnata pchela написа:Elica написа:Много време отнема правенето на сушени домати, а май не се консервират много добре. Затова предпочитам от магазина
Друго си е сам да си ги направиш, а и има уреди, с които става лесно. :) Мисля другата година да си направя, за сезона е смешно да се пита, естествено, че времето е когато има домати.
08 Дек 2015, 13:52
rabotnata pchela написа:Elica написа:Много време отнема правенето на сушени домати, а май не се консервират много добре. Затова предпочитам от магазина
Друго си е сам да си ги направиш, а и има уреди, с които става лесно. :) Мисля другата година да си направя, за сезона е смешно да се пита, естествено, че времето е когато има домати.
08 Дек 2015, 14:15
rabotnata pchela написа:Друго си е сам да си ги направиш, а и има уреди, с които става лесно. :) Мисля другата година да си направя, за сезона е смешно да се пита, естествено, че времето е когато има домати.
08 Дек 2015, 15:23
08 Дек 2015, 16:49
Anka написа:Е, друго е ако са сушени на слънце, няма база за сварнение. Но ако не са изсушени толкова добре, а в печката и по-малко :) то ако се сложат в буркан трайността им наистина е малка, но пък не е чак толкова трудоемко. :)