Мисля, че малко съм изпуснала сезона за сушенето на домати, но пък може и да се каже, че съм решила от рано да се приготвя
Понеже тук в града много рядко откривам сушени домати и реших, че е по-добре да си ги направя вкъщи. Реших, че лятото е най-подходящият сезон за сушенето на домати, понеже тогава са в изобилие, но от друга страна много силно се съмнявам да се сушът на въздух
Нямам идея за технологията на сушенето на домати, пък много ги обичам на консерва с подправки и зехтин, така че се подготвям от рано, за да си направя с първите истински (не пластмасови) домати, такава консерва
Надявам се да има ентусиасти, кои да са си сушили вкъщи домати, без машина за сушене на плодове и зеленчуци, де и да споделят идеи как най-добре се изсушават доматите и как след това ги съхраняват и хапват Също дали правилно съм решила, че лятото е подходящ сезон за това начинание Предварително много благодаря