Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
30 Яну 2015, 17:21
Никога не съм имала чак такъв проблем. Получавам леко зачервяване след епилация, да, но за щастие не се е стигало чак до такова положение. Явно си зависи от кажа, защото имам приятелка, която си епилира ръцете сам и става по същия начин. За ден-два обаче зачервяването изчезва.
30 Яну 2015, 17:45
Не ви е никак лесно на вас жените.

А ние знаем само да мрънкаме като видим косъм, трябва да сме по-либерални :Р
03 Фев 2015, 11:27
Точно така! Да не говорим, че и на нас понякога не ни харесват вашите косми, обаче не можем да ви накараме насила да станете гладки от глава до пети
03 Фев 2015, 18:12
и моят се съобразява, но ако може да пропусне обезкосмяване, го прави
04 Фев 2015, 09:45
На мен отдавна не ми стават червени точки, може би защото вече от години използвам епилатора и косъмчетата ми са станали по-тънки. Според мен спасение от червените точки няма, особено когато космите са по-твърди, независимо как се мажем, но най-голямата грешка е да се поливат краката отново с топла вода, защото порите се отварят още повече и точките остават за по-дълго. Използвайте студени компреси, аз имам една торба с гел от епилатора, слагам нея.
04 Фев 2015, 18:10
След епилация минавам с душа с ледено студена струя по краката или ползвам кубчета лед в една кърпа и така.
06 Фев 2015, 11:31
В комплекта с епилатора ми има един гел в торба, който го държа във фризера, първо го слагам да ме замрази и да не ме боли, после го слагам да ми маха червените точки
18 Юни 2015, 14:33
Kaya написа:Много са неприятни, но аз си мисля, че те главно се образуват след като сте си скубали косъмчетата на суха кожа, топлата вода отваря порите и е далеч по-лесно

Съгласна съм, но пак е добре и след епилация да се изплакне тялото с топла вода и след като се остави да изсъхне тогава да се намажеш с овлажняващ крем!
19 Юни 2015, 12:34
топлата вода допълнително отваря порите по-добре със студена, за да свие тези точки; )