Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как махате раздразненията и червените точки след епилация?

30 Яну 2015, 17:21

Никога не съм имала чак такъв проблем. Получавам леко зачервяване след епилация, да, но за щастие не се е стигало чак до такова положение. Явно си зависи от кажа, защото имам приятелка, която си епилира ръцете сам и става по същия начин. За ден-два обаче зачервяването изчезва.

30 Яну 2015, 17:45

Не ви е никак лесно на вас жените. :D А ние знаем само да мрънкаме като видим косъм, трябва да сме по-либерални :Р

03 Фев 2015, 11:27

Точно така! Да не говорим, че и на нас понякога не ни харесват вашите косми, обаче не можем да ви накараме насила да станете гладки от глава до пети :D

03 Фев 2015, 11:29

Yarost написа:Точно така! Да не говорим, че и на нас понякога не ни харесват вашите косми, обаче не можем да ви накараме насила да станете гладки от глава до пети :D

:lol: :lol: :lol: Подкрепям с две ръце, :idea: въпреки че не мога да се оплача от моя мъж, старае се момчето :lol: :lol: :lol: но и той става на точки, въпреки че съм му поръчала да се маже с розова вода след епилация :!:

03 Фев 2015, 18:12

и моят се съобразява, но ако може да пропусне обезкосмяване, го прави :D

04 Фев 2015, 09:45

На мен отдавна не ми стават червени точки, може би защото вече от години използвам епилатора и косъмчетата ми са станали по-тънки. Според мен спасение от червените точки няма, особено когато космите са по-твърди, независимо как се мажем, но най-голямата грешка е да се поливат краката отново с топла вода, защото порите се отварят още повече и точките остават за по-дълго. Използвайте студени компреси, аз имам една торба с гел от епилатора, слагам нея. :roll:

04 Фев 2015, 18:10

След епилация минавам с душа с ледено студена струя по краката или ползвам кубчета лед в една кърпа и така.

06 Фев 2015, 11:31

В комплекта с епилатора ми има един гел в торба, който го държа във фризера, първо го слагам да ме замрази и да не ме боли, после го слагам да ми маха червените точки :)

Re: С какво мога да премахна малките и болезнени пъпчици, които се появяват след епилация?

18 Юни 2015, 14:33

Kaya написа:Много са неприятни, но аз си мисля, че те главно се образуват след като сте си скубали косъмчетата на суха кожа, топлата вода отваря порите и е далеч по-лесно :)

Съгласна съм, но пак е добре и след епилация да се изплакне тялото с топла вода и след като се остави да изсъхне тогава да се намажеш с овлажняващ крем!

Re: С какво мога да премахна малките и болезнени пъпчици, които се появяват след епилация?

19 Юни 2015, 12:34

топлата вода допълнително отваря порите по-добре със студена, за да свие тези точки; )
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3