Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
09 Фев 2015, 13:33
Ще пробвам оцета и содата, защото у нас канала започна да мирише напоследък за съжаление
09 Фев 2015, 14:19
Rali_hr написа:Ще пробвам оцета и содата, защото у нас канала започна да мирише напоследък за съжаление

Пробвай и кажи дали е дало резултат, особено ако мивката ти е от по-старите миризмата на канал се усеща понякога из цялата къща!
09 Фев 2015, 15:06
Само ремонта оправя нещата с какви ли не начини и отвари съм пробвала, с препарати и какво ли не но не става.
12 Апр 2016, 11:03
Нали ако пускаш лимонов сок и сода се чисти, то проблемът ще е в наслояванията, а това добре почиства, трябва да се пробва, пускайте си по-често сода и оцет или лимонов сок и ще усетите разликата със сигурност.
14 Апр 2016, 16:23
Kaya написа:Сипвам кислол аз, хич не го мисля, много мразя да ми мирише канала, а понякога се случва!
И аз мия банята с кислол и няма проблем, но ме е страх в кухнята да сипвам, а там ми мирише като дългто време не сме си били вкъщи.
15 Апр 2016, 10:05
irka написа:Kaya написа:Сипвам кислол аз, хич не го мисля, много мразя да ми мирише канала, а понякога се случва!
И аз мия банята с кислол и няма проблем, но ме е страх в кухнята да сипвам, а там ми мирише като дългто време не сме си били вкъщи.
Защо те е страх, нали сипваш в сифона, няма да се къпете и да поливаш чиниите с него..
15 Апр 2016, 10:48
Това упражниние съм го играл и честно казано не искам да си го спомням. Вкъщи не можехме да се отървем от гадната миризма на канал, какво ли не пробвахме, какво ли не сипвахме! Дойде време да правя ремонт на банята и при смяната на тръбите се оказа, че вертикалният щранг няма излаз на покрива, а е задължително да има. Заради това навлизала миризмата

.